Detalii incredibile despre Robert, noul concurent ''Puterea dragostei'': ''Iubita mea m-a înșelat cu cel mai bun prieten''

Author: O.P.
Actualizat: 29 oct 2021, 00:05
Detalii incredibile despre Robert,

Robert, noul concurent de la ''Puterea dragostei'' a avut o poveste trista de viata si a suferit mult din dragoste.

Robert, noul concurent ''Puterea dragostei''

Numele lui este Robert. Imediat ce a intrat pe usa, fetele au inceput sa ii faca complimente in legatura cu ochii lui. 

''Ce baiat frumos a intrat la ''Puterea dragostei'', a spus Mariana. 

Citeste si: Cum a reactionat Carmen de la Salciua cand presa a scris despre impacarea ei cu Culita Sterp

Manuela l-a invitat pe acesta la dans, apoi si Ella a dansat cu acesta. Baietii s-au ingrijorat imediat la vederea reactiei fetelor. 

Robert are o poveste trista de viata. Aceasta a participat, in urma cu un an, la o emisiune online prezentata de Emil Rengle, unde a povestit ce poveste trista de viata a avut: 

Cel mai mare vis al lui Robert a fost să ajungă fotbalist, însă din cauza unui accident pe teren, doctorii i-au spus că nu mai poate continua.

Așa că Robert s-a trezit dezarmat, obligat să-și reconsidere viitorul. A intrat într-o depresie care l-a ținut doi ani, până când și-a găsit o nouă pasiune. Acum, este antrenor de fitness și își dorește ca prin vlogging să-i motiveze și pe alții care ar avea nevoie de ajutor, în cele mai dificile momente. Nu se știe de unde poate veni salvarea.

''La 14 ani, am început să fac fotbal.

Eram bun, jucam mereu, făceam antrenamente tot timpul. Am ajuns să fac fotbal de performanță, la Concordia Chiajna. Într-un meci însă am căzut și m-am accidentat grav. Am avut triplă fractură la antebrațul drept. Am fost operat, am avut tijă, iar doctorul mi-a spus că nu o să mai fac fotbal, iar mâna mea nu va mai fi niciodată la fel, că abia o voi mișca.

Am stat aproape un an cu mâna imobilizată, în ghips.

Am intrat în depresie. Mi se părea că mi s-au luat toate visele. Într-o seară am vrut să mă sinucid. Eram cu pastilele în mână, am luat câteva, și mi-am dat seama că le voi distruge pe mama și pe bunica. Pentru ele m-am oprit. Am ajuns la spital. Cât eram în spital, iubita mea de atunci m-a înșelat cu cel mai bun prieten!”, a povestit Robert in urma cu un an de zile.

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, a apelat la o intervenție chirurgicală. În ce stare se află acum?

Citeste si: Nu s-a mai intamplat asa ceva! Fetele s-au ''BATUT'' pentru a dansa cu noul concurent! Ce reactie au avut baietii

Citeste si: Reactia INCREDIBILA a Stefaniei, fosta concurenta ''Puterea dragostei'', la gestul lui Livian: ''Am ramas fara cuvinte''

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies