Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit și de comiterea unei duble crime

Author: Diana Bostan

Ce au descoperit anchetatorii din Republica Moldova

Sursa: Facebook

Anchetatorii au scos la iveală detalii șocante în cazul bărbatului acuzat de uciderea Anei, tânăra însărcinată din Orhei. Acesta ar fi vinovat și de o altă crimă petrecută în urmă cu 13 ani.

Investigațiile autorităților din Republica Moldova au scos la iveală faptul că bărbatul în vârstă de 45 de ani, deja suspectat în cazul de ucidere al Anei, ar fi acum implicat și într-o altă crimă șocantă, care ar fi avut loc în urmă cu 13 ani.

Anchetatorii din Republica Moldova au scos la iveală detalii șocante

În urmă cu 13 ani, în localitatea Durlești din Republica Moldova, o tragedie cutremurătoare a marcat comunitatea locală.

La vârsta de 15 ani, o tânără și iubitul ei au fost găsiți morți într-o mașină, pe un câmp din apropiere. Cei doi tineri, care păreau să aibă întreaga viață în fața lor, au fost împușcați, iar autorul crimei nu a fost identificat până în prezent.

Citește și: Scene sfâșietoare la Orhei. Ana Maria, tânăra gravidă și ucisă cu sânge rece, a fost condusă pe ultimul drum de familie și apropiați

După descoperirea trupului neînsuflețit al Anei-Maria, tânăra însărcinată din Orhei, în pădurea din Telenești, se pune întrebarea dacă șoferul suspectat în cazul acesteia ar putea fi legat și de moartea celor doi tineri din Durlești.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Ca să spunem că există o tangență, o legătură sau că se face suspect este prea mult spus în situația respectivă, dar cu certitudine vă asigur că ai mei colegi lucrează pe paliera infracțiunii de la Durlești, inclusiv,

cu anumite elemente pe platforma de lucru pe cazul omorului de la Durlești. Se vor lua în calcul și de aici pentru a efectua anumite analize. Deci, ca versiune vă pot spune că nimic nu este exclus, absolut toate versiunile sunt în regim de lucru. Au trecut mulți ani de atunci, cu părere de rău e un termen mare- 13 ani, dar vă asigur că nu se pierde nicio probă că acestea sunt toate incluse în cauza penală și toate au un suport juridic, care nu poate fi distrus pur și simplu că a trecut timpul.
Versiunile sunt încontinuu, și nu vreau să creadă oamenii că în această perioadă dacă nu s-a vorbit nimic înseamnă că s-a uitat, nu, nu s-a uitat”,
a dezvăluit șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu, în cadrul unei emisiuni radio, conform unimedia.info.

Presupusul criminal din Orhei vrea la testul poligraf

Într-o schimbare surprinzătoare de atitudine, șoferul în vârstă de 45 de ani implicat în dispariția și uciderea Anei, și-a exprimat dorința de a colabora cu anchetatorii.

Dacă anterior refuza să ofere declarații, avocatul său a anunțat recent că bărbatul este dispus să facă declarații și chiar a solicitat să fie supus unui test poligraf.

Citește și: Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul varianta ca bărbatul să fi făcut mai multe victime

Avocatul presupusului criminal a declarat că acesta a solicitat efectuarea testului poligraf.

Cu toate acestea, până în prezent, testul poligraf nu a fost efectuat.

„Noi am solicitat chiar și să fie efectuat testul poligraf, deoarece dumnealui a spus: dacă persoanele consideră că eu am comis o infracțiune, eu sunt de acord să trec prin poligraf. La momentul de față, nu s-a trecut poligraful. El este de acord și astăzi să meargă la poligraf. Eu singur nu știu. Poate el și persoana respectivă ne pot induce în eroare pentru că noi nu suntem Dumnezeu. Adică este de acord să dea declarații. Totul e ok. O să se expună probele care vor fi administrate la momentul examinării”, a dezvăluit avocatul bărbatului, conform Life Moldova.