Despărțirea momentului! Bogdan Mocanu și iubita misterioasă și-au spus adio?! Mesajul postat de artist pe rețelele de socializare a trezit semne de întrebare în rândul fanilor

,
Bogdan Mocanu, despartire
Bogdan Mocanu s-a desparțit de iubita misterioasa?[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu s-a despărțit de noua iubită? Aceasta este întrebarea care se află pe buzele fanilor îndrăgitului artist. Tânărul a postat în mediul online un mesaj care a trezit suspiciuni în rândul urmăritorilor săi.


In articol:

Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din show-ul Puterea Dragostei. Acesta și-a câștigat notorietatea prin intermediul relațiilor controversate cu femeile din viața lui. Deși părea că, în sfârșit, și-a găsit sufeltul pereche și este pregătit să facă pasul cel mare, se pare că lucrurile nu stau chiar așa cu s-ar fi așteptat fanii artistului.

Ultimul mesaj postat de fostul concurent de la Puterea Dragostei pe rețelele de socializare a trezit suspiciuni în rândul urmăritorilor săi. Bogdan Mocanu s-a despărțit de noua iubită?

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă și-au spus adio?

De câteva luni, Bogdan părea că traversează cea mai frumoasă perioad din viața lui, ba chiar era pregătit să facă pasul cel mare alături de noua parteneră. Acesta a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să devină tătic cât mai repede.

Bogdan Mocanu, despartire
Bogdan Mocanu, mesajul care a scocat fanii[Sursa foto: Instagram]

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a ținut ascunsă identitatea iubitei sale în toată această perioadă și nu a vrut să dezvăluie cine este femeia care i-a furat inima. De curând, artistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj care a trezit semne de întrebare în rândul internauților, care îl urmăresc și îl apreciază pe tânăr. Fanii sunt de părere că Bogdan și iubita lui s-au despărțit.

”Persoana de care aveam cea mai mare nevoie, m-a învățat că nu am nevoie de nimeni”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram a artistului. Pe lângă aceste rânduri, Bogdan Mocanu a mai postat o fotografie însoțită de mesajul ”Minciuni, minciuni 24/7”. Semn că există probleme în paradis. Tânărul nu a confirmat deocamdată dacă este singur sau nu.

Rămâne de văzut dacă Bogdan Mocanu a revenit în rândul burlacilor, spre bucuria fanelor sale.

Bogdan Mocanu, despartire
Bogdan Mocanu și iubita misterioasa și-au spus adio?[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bogdan Mocanu, atac dur la adresa unui concurent de la Survivor România 2021: „Nu are niciun talent...”

Bogdan Mocanu, visează să devină tată de băiat

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a declarat de nenumărate ori că își dorește să devină tată până la vârsta de 25 de ani.

Astfel, artistul a declarat că mai are un an și jumătate la dispoziție pentru a face un copil.

Bogdan Mocanu, despartire
Bogdan Mocanu, tată de băiat[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu își dorește foarte mult să aibă un băiat, pentru că dacă ar avea fată i-ar fi foarte greu și ar fi un tată foarte strict.

”Acesta este cel mai mare vis al meu, să fiu tată.  Aș vrea un băiat pentru că fată dacă ar fi e mișto când e mică, îți oferă mai multă afecțiune decât un băiat, dar sunt eu bolnav psihic și cred că o să moară printr-o biserică sau

ceva că nu o las eu cu băieți.  M-aș ține de sală să am mușchi doar ca să-i intimidez pe gagii ei. Cred că mai am un an jumate până la deadline.Până la 25 de ani vreau să am copil neapărat pentru că atunci când o să am eu 30-40 de ani o să fie măricel”,  a mai spus Bogdan Mocanu la un post de televiziune.

Citește și


Citeste si: Primul mesaj al lui Bogdan Mocanu dupa ce Jador a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Ce gest a facut fratele lui de cruce

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Primul mesaj al lui Bogdan Mocanu dupa ce Jador a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Ce gest a facut fratele lui de cruce

SRI face precizări de ULTIMĂ ORĂ: atac al hackerilor la Spitalul Witting

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Ce sacrificii a făcut Bogdan Mocanu pentru a-și cuceri actuala iubită? Incredibil ce s-a întâmplat când a ajuns la ea acasă: „Mă așteptau acolo...”

Bogdan Mocanu, atac dur la adresa unui concurent de la Survivor România 2021: „Nu are niciun talent...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies