Despărțirea momentului! Bogdan Mocanu și iubita misterioasă și-au spus adio?! Mesajul postat de artist pe rețelele de socializare a trezit semne de întrebare în rândul fanilor

,
Bogdan Mocanu, despartire
Bogdan Mocanu s-a desparțit de iubita misterioasa?[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu s-a despărțit de noua iubită? Aceasta este întrebarea care se află pe buzele fanilor îndrăgitului artist. Tânărul a postat în mediul online un mesaj care a trezit suspiciuni în rândul urmăritorilor săi.


In articol:

Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din show-ul Puterea Dragostei. Acesta și-a câștigat notorietatea prin intermediul relațiilor controversate cu femeile din viața lui. Deși părea că, în sfârșit, și-a găsit sufeltul pereche și este pregătit să facă pasul cel mare, se pare că lucrurile nu stau chiar așa cu s-ar fi așteptat fanii artistului.

Ultimul mesaj postat de fostul concurent de la Puterea Dragostei pe rețelele de socializare a trezit suspiciuni în rândul urmăritorilor săi. Bogdan Mocanu s-a despărțit de noua iubită?

Bogdan Mocanu și iubita misterioasă și-au spus adio?

De câteva luni, Bogdan părea că traversează cea mai frumoasă perioad din viața lui, ba chiar era pregătit să facă pasul cel mare alături de noua parteneră. Acesta a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să devină tătic cât mai repede.

Bogdan Mocanu, despartire
Bogdan Mocanu, mesajul care a scocat fanii[Sursa foto: Instagram]

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a ținut ascunsă identitatea iubitei sale în toată această perioadă și nu a vrut să dezvăluie cine este femeia care i-a furat inima. De curând, artistul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj care a trezit semne de întrebare în rândul internauților, care îl urmăresc și îl apreciază pe tânăr. Fanii sunt de părere că Bogdan și iubita lui s-au despărțit.

”Persoana de care aveam cea mai mare nevoie, m-a învățat că nu am nevoie de nimeni”, este mesajul care apare pe pagina de Instagram a artistului. Pe lângă aceste rânduri, Bogdan Mocanu a mai postat o fotografie însoțită de mesajul ”Minciuni, minciuni 24/7”. Semn că există probleme în paradis. Tânărul nu a confirmat deocamdată dacă este singur sau nu.

Rămâne de văzut dacă Bogdan Mocanu a revenit în rândul burlacilor, spre bucuria fanelor sale.

Bogdan Mocanu, despartire
Bogdan Mocanu și iubita misterioasa și-au spus adio?[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bogdan Mocanu, atac dur la adresa unui concurent de la Survivor România 2021: „Nu are niciun talent...”

Bogdan Mocanu, visează să devină tată de băiat

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a declarat de nenumărate ori că își dorește să devină tată până la vârsta de 25 de ani.

Astfel, artistul a declarat că mai are un an și jumătate la dispoziție pentru a face un copil.

Bogdan Mocanu, despartire
Bogdan Mocanu, tată de băiat[Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu își dorește foarte mult să aibă un băiat, pentru că dacă ar avea fată i-ar fi foarte greu și ar fi un tată foarte strict.

”Acesta este cel mai mare vis al meu, să fiu tată.  Aș vrea un băiat pentru că fată dacă ar fi e mișto când e mică, îți oferă mai multă afecțiune decât un băiat, dar sunt eu bolnav psihic și cred că o să moară printr-o biserică sau ceva că nu o las eu cu băieți.  M-aș ține de sală să am mușchi doar ca să-i intimidez pe gagii ei. Cred că mai am un an jumate până la deadline.Până la 25 de ani vreau să am copil neapărat pentru că atunci când o să am eu 30-40 de ani o să fie măricel”,  a mai spus Bogdan Mocanu la un post de televiziune.

Citeste si: Primul mesaj al lui Bogdan Mocanu dupa ce Jador a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Ce gest a facut fratele lui de cruce

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Primul mesaj al lui Bogdan Mocanu dupa ce Jador a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Ce gest a facut fratele lui de cruce

VIDEO Ludovic Orban profețește DEZASTRUL: 'Noi suntem într-un pericol grav să nu putem să tragem fondurile pe PNRR'

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Ce sacrificii a făcut Bogdan Mocanu pentru a-și cuceri actuala iubită? Incredibil ce s-a întâmplat când a ajuns la ea acasă: „Mă așteptau acolo...”

Bogdan Mocanu, atac dur la adresa unui concurent de la Survivor România 2021: „Nu are niciun talent...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies