Deschide o franciză TechStore.Ro și descoperă plăcerea de a conduce o afacere de succes!

Cele mai profitabile afaceri sunt cele la care satisfacția clientului este întotdeauna pe primul loc. Pe această premisă se bazează și TechStore.Ro, un magazin cu electrocasnice de lux, care și-a propus să aducă în casele românilor tehnologia de peste hotare.

TechStore.Ro are o experință de peste 10 ani în vânzarea produselor unor branduri precum Berazzoni, ILVE, LOFRA Italy, Hitachi, Fulgor Milano, Bompani Modena și multe altele din aceeași clasă de preț și de aceeași calitate. Iar acum, te invită și pe tine să îi devii partener de franciză și să îți aduci contribuția în dezvoltarea unui concept de succes.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a deschide o franciză TechStore.Ro?

Ca pentru orice alte francize, și în cazul magazinului TechStore.Ro există o serie de condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a pune bazele unei astfel de afaceri. În primul rând, ai nevoie de un spațiu de expunere cu o suprafață cuprinsă între 50 și 100 de metri pătrați, un buget de 10-30.000 de Euro pe care să-l investești în amenajare și prezentare și 5000 de Euro pentru a plăti taxa de franciză.

În schimbul tuturor lucrurilor enumerate mai sus, beneficiezi de condiții foarte avantajoase ca partener, suport tehnic din partea unei echipe de experți în electrocasnice de lux și know how pentru a duce propria afacere pe culmile succesului.

De ce merită să investești în deschiderea unei francize TechStore.Ro?

Lăsând la o parte toate beneficiile enumerate mai sus pe care ți le oferă o franciză Techstore.Ro, merită să investești într-un magazin de electrocasnice de top pentru că ele sunt viitorul în industria alimentară.

Electrocasnicele de lux sunt semnificativ mai costisitoare decât cele obișnuite, dar se caută mult în România, atât de către persoane juridice cât și de către persoane fizice, pentru proprietățile lor.

Să luăm de exemplu un aragaz ILVE în comparație cu un aragaz obișnuit. Aragazul ILVE permite un control desăvârșit asupra timpului de preparare și temperaturii, dar pe lângă aceste două proprietăți mai prezintă și o serie de alte funcții și elemente pe care aragazurile obișnuite nu le au.

Indiferent de modelul sau gama din care fac parte, aragazurile ILVE sunt prevăzute cu șase, șapte sau opt arzătoare, cu coroană simplă sau dublă, rapide sau special create pentru gătirea peștelui, ori arzătoare auxiliare. De asemenea, ele au în general nu doar unul, ci două cuptoare ce permit prepararea unor mâncăruri sofisticate, foarte diverse. Cu alte cuvinte, este vorba despre niște aragazuri și cuptoare care oferă mai multă flexibilitate și posibilitatea de extindere a repertoriului culinar.

Iar acest lucru nu este valabil doar în cazul brandului ILVE, ci pentru toate electrocasnicele comercializate de TechStore.Ro, fără excepție. Toate aceste produse au trecut printr-un proces amplu de selecție, în urma căruia experții TechStore au ajuns la concluzia că ele sunt demne să facă parte din repertoriul acestui magazin.

În concluzie, merită să investești într-o franciză TechStore.Ro pentru dezvoltarea unei idei de afaceri deja verificată și care odată cu trecerea timpului s-a dovedit din ce în ce mai profitabilă.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies