Denise Rifai, pictorial incendiar la început de sezon! Cum a pozat frumoasa prezentatoare Kanal D

,
Denise Rifai, pictorial incendiar la început de sezon!
Denise Rifai, pictorial de senzatie[Sursa foto: Captură KANAL D]

Denise Rifai, pictorial de senzație înainte de noul sezon ”40 de întrebări”. Frumoasa prezentatoare a adoptat un stil cu totul diferit de cel cu care și-a obișnuit publicul în emisiunea sa.


In articol:

Denise Rifai a facăut senzație înainte de cel de-al doilea sezon al emisiunii ”40 de întrebări”. Prezentatoarea Kanal D a realizat un pictorial incendiar.

Vedeta a apelat la un stil cu totul diferit de cel pe care l-a afișat în primul sezon al emisiunii.

Denise Rifai, pictorial incendiar la început de sezon! Cum a pozat frumoasa prezentatoare Kanal D

Primul sezon al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a făcut senzație în rândul publicului din România. Invitați de excepție și interviuri pe măsură, Denise Rifai a dat dovadă de mult profesionalism și devotament, astfel a câștigat simpatia publicului.

Denise Rifai, pictorial incendiar la început de sezon!
Denise Rifai, a apelat la un stil diferit[Sursa foto: Captură KANAL D]

Frumoasa prezentatoare a obișnuit publicul cu stilul său clasic care a făcut-o remarcată. Ei bine, acum, l-a început de sezon, jurnalista a abordat un stil cu totul diferit de cel cu care ne-a obișnuit, ba chiar, este în antiteză cu ceea ce a afișat până acum pe micul ecran.

Denise Rifai a apelat la ținute ”all white” care i-au pus în evidență silueta și formele voluptoase pe care le-a ținut ascunse sub ținutele clasice de culoare închisă, pe care le purta ediție de ediție în emisiunea”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta a realizat un pictorial incendiar la început de sezon care, cu siguranță ”va rupe gura târgulu”. Aceasta arată impecabil în ținutele de culoare deschisă care îi pun în evidență trupul bine lucrat.

Denise Rifai, pictorial incendiar la început de sezon!
Denise Rifai, mai sexy ca niciodata[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mircea Diaconu vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D!

Cu ce gânduri începe Denise Rifai noul sezon din ”40 de întrebări”

După un pictorial incediar, Denise Rifai a oferit și primele decalarții despre noul sezon al emisiunii fenomen ”40 de întrebări”. Jurnalista a dezvăluit cu ce gânduri începe noul sezon.

Denise Rifai, pictorial incendiar la început de sezon!
Cu ce ganduri incepe Denise Rifai noul sezon[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Vreau tare mult ca în acest an să așezăm tot ce am câștigat și să le aduc tuturor celor de acasă cealaltă jumătate a invitaților ce au rămas ne trecuți pe la 40. Eu nu sunt o tipă plină de mine în chestia asta, adică îmi doresc tare mult să reușesc și să ne bucurăm la anul la fel cum ne bucurăm acum, să fie Dumnezeu cu mine, cu noi, și să facem audiențe mari în continuare, din toată inima mea îmi doresc să fim numărul 1”, a dezvăluit Denise Rifai înainte de cel de-al doilea sezon al emisiunii ”40 de întrebări”.

De mâine, 24 august, veți putea urmări un nou sezon al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune care aduce în fața dumneavoastră invitați celebri, personalități marcante din diferite domenii de activitate, de la politicieni, sportivi, cântăreți, ori actori.

Citeste si: Andreea Marin, invitata primei ediții a noului sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 24 august, ora 22:30, la Kanal D

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Mircea Diaconu a încălcat legea pentru soția sa? „Eu n-am încălcat nicio lege!”

Cod galben de amenințare teroristă, prelungit în Crimeea - Decizia, luată la câteva ore după exploziile de la un aerodrom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mircea Diaconu, adevărul despre conflictul cu Traian Băsescu: „A stat toată noaptea acolo, s-a...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies