Defne din serialul Melek, apariție încântătoare în mediul online! Tânăra actriță Rabia Soytürk a recurs recent la o schimbare uluitoare de look

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 oct 2023, 22:42
serialul melek Foto(5)

Rabia Soytürk, o tanara speranta a cinematografiei turcesti

Sursa: Captură KANAL D

Defne din producția Melek, transformare radicală de look! Celebra actriță Rabia Soytürk a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini uluitoare cu noua ei înfățișare!

Serialul turcesc Melek a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, cu o poveste impresionantă de viață, dar și cu o pleiadă de actori celebri care au adus în prim plan personaje captivante. Printre tinerii actori aflați la început de carieră, însă extrem de talentați și ambițioși s-a numărat și superba Rabia Soytürk, în rolul Defne, pe care l-a interpretat impecabil.

Defne din serialul Melek, transformare radicală de look

Rabia Soytürk a venit pe lume în anul 1999, în Istanbul, unde a crescut și a studiat, sub strictă observație a părinților ei, care i-au ghidat pașii și au sprijinit-o în toate alegerile sale. Tânăra și-a dorit încă din copilărie să devină actrița, iar după absolvirea liceului s-a înscris la cursurile de actorie din cadrul Centrului Cultural Sadri Alışık, condus de renumitul actor Kerem Alışık.

În anul 2018, Rabia a debutat pe platourile de filmare ale serialului Çukurdakiler, iar la scurtă vreme a fost selectată și în producția Gulperi, unde a jucat rolul Selen, care i-a adus primul mare succes pe plan profesional și i-a deschis calea spre celebritate. Unul dintre cele mai recente roluri jucate magistral a fost cel din serialul Melek, în care a întruchipat personajul Defne.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Defne din serialul Melek, surprinsă în compania iubitului ei! Tânăra actriță Rabia Soytürk a fost văzută în compania unui celebru artist din Turcia

Dincolo de lumina reflectoarelor, Rabia Soytürk este foarte activă și în mediul online, unde obișnuiește să publice imagini și clipuri atât din viață de zi cu zi, cât și de pe platourile de filmare, însă este destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală. De curând, celebra actrița a publicat câteva imagini uluitoare, în care și-a făcut apariția cu un nou look. Aceasta a recurs la o schimbare de culoare a părului și la o nouă tunsoare.

Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți de noua înfățișare a frumoasei actrițe.

Citește și: Defne din producția Melek, apariție uluitoare alături de noul ei partener de platou! Iată cine este chipeșul actor care a i-a fost coleg în frumoasei Rabia Soytürk în cel mai recent proiect

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.