Declarația pe propria răspundere revine! Cum arată modelul și cine trebuie să o completeze FOTO

,
Declarație pe propria răspundere
Așa arăta declarația pe proprie răspundere în stare de alertă

Românii care se întorc sau care pleacă din țară vor fi nevoiți să completeze o declarație pe propria răspundere.


In articol:

Noua declarație pe propria răspundere a fost introdusă odată cu creșterea numărului de cazuri în România, dar și în alte zone din Europa și din lume.

Pentru a intra pe teritoriul României, cetățenii trebuie să semneze o declarație prin care își dau acordul să fie izolați, carantinați sau chiar spitalizați, în funcție de starea lor de sănătate din acel moment.

Noua declarație pe propria răspundere a fost publicată pe internet. Ea poate fi completată online sau descărcată în format PDF.

Declarația pe propria răspundere a fost introdusă în țara noastră în timpul stării de urgență, fiind nevoie, la acea vreme, ca orice persoană care se deplasează în afara locuinței să o completeze.

Declarație pe propria răspundere model
Așa arată acum noua declarație pe propria răspundere[Sursa foto: Spynews.ro]

România, un nou record de cazuri noi de Covid-19!

România a atins miercuri, 7 octombrie 2020 un nou record de cazuri noi de Covid-19. 2.958 de cazuri noi au fost depistate în ultimele 24 de ore, din 27.814 teste efectuate. Și bilanțul deceselor a atins un nou record negativ, înregistrându-se 82 de alte decese din pricina Covid-19 față de ultimul bilanț, din 6 octombrie.

5.203 de persoane depistate pozitiv cu Covid-19 au decedat în România de la începutul pandemiei de coronavirus.

Dintre cei 82 de pacienți cu Covid-19 care au decedat în ultimele 24 de ore, 52 erau bărbați și 30 femei. Pacienții morți din pricina temutului virus erau internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Ilfov și București.

Dintre acestea, un deces au fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 de ani, 2 decese la categoria 40-49 de ani, 8 decese la categoria 50-59 de ani, 18 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 ani, 30 de decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 23 decese la categoria de peste 80 de ani.

79 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar pentru 3 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În momentul de față la ATI sunt internate 612 persoane infectate cu Covid-19. În total, 8.303 persoane depistate pozitiv cu Covid-19 sunt internate în spitalele din România. 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ministrul Educației, Monica Anisie, anunț important după ce mai multe școli s-au închis: "Trăim vremuri extrem de dificile. Există posibilitatea ca..."

Românii ar putea fi vaccinați mai repede. Valeriu Gheorghiță: 'Evident că orice persoană în acea situaţie poate să beneficieze de vaccinare'

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Noi restricții în Capitală! Prefectul a făcut anunțul: "Se vor lua măsuri extreme"

Ce se va întâmpla în România dacă vor fi depășite 3.000 de cazuri de coronavirus? Nelu Tătaru: "Mergem în toată țara și..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies