Decizie socanta a unei participante din casa "Te vreau langa mine"! Dupa ce a aflat o veste trista despre famiia sa, aceasta a hotarat sa plece indiferent de reactia partenerului ei: "Sanatatea copilului meu e pe primul loc si are nevoie de mine! Trebuie

Iata despre cine este vorba si ce furtuna a starnit decizia femeii in sufltul partenerului ei.

Vestea trista despre sanatatea precara a copilului ei a cazut ca un trasnet asupra Marei, care a decis rapid sa plece din casa "Te vreau langa mine", pentru a-i fi alaturi si a-i acorda ingrijirile de care are nevoie. Disperata, Mara a citit si a recitit scrisoarea venita din partea stafului Kanal D, care o informa despre starea copilului ei si in cele din urma a decis sa isi stranga lucrurile si sa plece acasa, explicandu-i partenerului ei ca nimic nu este mai important decat sanatatea copilului ei.

"Sanatatea copilului meu e pe primul loc si are nevoie de mine! Trebuie sa ma intelegi!", a spus Mara.
Pe de alta parte, Leornard a incercat ii demonstreze partenerei sale ca o intelege perfect si ca nu vrea sa o piarda. Ingrijorat, barbatul i-a propus sa se gandeasca la o solutie impreuna si sa ii accepte sprijinul. Iata ce gest a facut Leornard, spre surprinderea tuturor:


 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate