O participanta "Te vreau langa mine" a fost pusa la zid de o asa-zisa prietena: "Are datorii colosale la intretinere si cauta un sponsor, nu un sot la paravan! Iata ce furtuna s-a starnit in platou si cum a explicat participanta situatia creata

Una dintre participantele din platoul "Te vreau langa mine" a fost acuzata de o veche cunostinta la care nu s-ar fi asteptat niciodata.

Cea care a trecut prin momente dificile a fost Daniela, care a suportat acuzatiile aduse chiar de una dintre vecinele sale. Foarte recalcitranta, femeia a intervenit telefonic pentru a striga in gura mare ca Daniela nu este nici pe departe ceea ce pare la TV, ci dimpotriva este o vecina care creeaza nuami probleme in scara in care locuieste si nu face altceva decat sa isi caute un partener care sa o ajute financiar, deoarece are datorii foarte mari la intretinere pe care nu si le poate acoperi.

"Am vrut sa stie toata lumea cine este de fapt Daniela! Are datorii colosale la intretinere si cauta un sponsor, nu un sot la paravan! Tu cauti un fraier care sa iti achite datoriile si tu sa te distrezi, sa mananci, sa bei! Ea nu isi plateste datoriile si mai face si scandal in bloc! Da muzica la maxim si o stie tot blocul!", a spus femeia.
Pe de alta parte, participanta a incercat sa isi spele rusinea, sustinandu-si punctul de vedere. Aceasta i-a sugerat sa nu se mai amestece in treburile ei personale. Iata ce reactie a avut Daniela:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate