Decizie grea pentru Inci. În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din ”Vinovați de iubire”, serial difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”.

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din ”Vinovați de iubire”, serial difuzat la Kanal D, o regăsim pe Inci în fața unei situatii dramatice.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Decizie grea pentru Inci

Frumoasa tânăra află că tatăl său este internat, în stare critică, la spital, iar Ege, fratele acesteia, caută să fie mereu în preajma părintelui patern. Din cauza trecutului dramatic care le-a marcat definitiv viețile, Inci și Ege încă au rețineri în ceea ce privește revenirea în viețile lor a părintelui patern. Mai mult, Inci va ajunge să se opună cu vehemență petrecerii timpului alături de tatăl său, pe care îl consideră vinovat de moartea mamei sale*.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Safiye va avea parte de momente frumoase alături de Naci iar acestea se datorează sprijinului constant oferit, din umbră, de Gulben și Han.

Cu toate că Naci este divorțat și are un copil, acesta își dorește să își trăiască viața alături de Safiye, femeia pe care o iubește nespus de mult.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul “Vinovați de iubire”! La ce oră și în ce zile va fi difuzată producția turcească începând din această săptămână

Nu ratați astăzi, de la ora 21:45, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.