Decizie de ultim moment! Primăria Sectorului 6 își închide ușile din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19. Angajații trec în regim de telemuncă

,
Primaria Sectorului 6 și-a inchis usile
Primaria Sectorului 6 s-a inchis după ce numarul de infectari a crescut

Decizia a venit după ce Comitetul Local de Urgență a hotărât închiderea sediilor Pirmăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 pentru 14 zile, din cauza numărului mare de persoane infectate cu COVID-19.


In articol:

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că angajații vor lucra în regim de telemuncă, după ce numărul cazurilor de COVID-19 au crescut în cadrul instituției.

Primăria Sectorului 6, închisă din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a scris, miercuri, pe pagina de Facebook, că a primit rezultatele testării pentru coronavirus a întregului personal. Testarea a avut loc săptămâna aceasta, după ce 7 angajați au fost depistați încă de săptămâna trecută cu COVID-19.

”Astfel, avem încă 14 cazuri, deci în total am ajuns la un număr de 21 (din aproximativ 220 de angajați care activează în sediul principal). Aceeași situație s-a petrecut și la sediul central al ADP, în urma testării întregului personal, au fost confirmați cu Covid 19 un număr de 14 angajați. A fost foarte bine că am testat tot personalul, am luat decizia cea mai bună, aceea de a ști cum stăm. Astfel, în cunoștință de cauză, în ședința Comitetului Local de Urgență am decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 până în data de 29.03.2021.

Angajații vor lucra în regim de telemuncă”, spune Ciucu.

Angajatii lucreaza in regim de telemunca
Primarul Sectorului 6 a anunțat inchiderea sediilor primăriei

Citeste si: Anunț de ultimă oră! Comisia Europeană a prezentat propunerea pentru certificatul digital de vaccinare. Adeverința electronică verde va deservi la libera circulație în UE

Primarul a mai subliniat că activitatea de relații cu publicul se va desfășura până pe 29 martie 2021 exclusiv prin servicii de poștă și online.

Sesizările vor putea fi trimise, în continuare, la adresa de e-mail instituțională a Primăriei Sectorului 6: [email protected].

Potrivit legii, la un număr de cinci angajați confirmați cu coronavirus, sediile instituțiilor se vor închide. Astfel, Primăria Sectorului 6 are în acest moment 21 de angajați confirmați cu COVID-19 din 220. Angajații își vor desfășura activitatea în regim de telemuncă până la data de 29 martie 2021, când se va lua o decizie, dacă angajații revin la locul de muncă în format fizic sau își vor continua activitatea de acasă. 

Citeste si: Bilanț coronavirus 17 martie 2021: Cel mai mare număr de infectări din acest an! Numărul pacienților de la ATI crește!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anunț de ultimă oră! Comisia Europeană a prezentat propunerea pentru certificatul digital de vaccinare. Adeverința electronică verde va deservi la libera circulație în UE

Focare de COVID-19 într-un spital județean în secțiile de cardiologie și neurologie

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Încă un județ intră în scenariul roșu! Cât de gravă este situaţia în Capitală

Bilanț coronavirus 17 martie 2021: Cel mai mare număr de infectări din acest an! Numărul pacienților de la ATI crește!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies