Decizia radicală pe care Claudia Puican și Armin Nicoară au luat-o, pentru a putea avea un copil: „Nu reușim altfel”. Boala de care suferă artistul îi pune la grea încercare

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 iun 2023, 17:37

Armin Nicoară suferă de diabet de mai bine de zece ani

Sursa: Instagram

Claudia Puican și Armin Nicoară vor din tot sufletul să aibă un copil, dar, pentru a reuși acest lucru, este nevoie de multe sacrificii pe care sunt dispuși să le facă în scurt timp.

Claudia Puican și Armin Nicoară au tot ceea ce au visat din punct de vedere financiar și profesional, dar ceea ce le lipsește și ce nu se compară cu nimic din ceea ce au acum este un copil. Artiștii își doresc din tot sufletul să devină părinți cât de repede se poate și sunt dispuși să meargă până în pânzele albe, pentru a-și îndeplini acest vis.

Armin Nicoară și Claudia Puican apelează la inseminare in vitro

Armin Nicoară suferă de diabet de mai bine de zece ani, lucru ce are multe efecte negative asupra sănătății sale, iar șansele reduse de a o lăsa însărcinată pe Claudia sunt destul de mari. După mai multe încercări nereușite de a rămâne Claudia însărcinată pe cale naturală, cei doi au decis să apeleze la cea de-a doua variantă.

Conform playtech.ro, Claudia Puican va face fertilizare in vitro. Armin Nicoară ține un regim, pentru a putea să creeze copilul pe cale naturală, dar, până acum, lucrurile nu au fost în favoarea lor și speră ca, în cazul în care soția lui va rămâne gravidă, copilul să nu se nască având diabet.

Citește și: „Ce nu știi nu te afectează”. Claudia Puican a recunoscut totul despre infidelitate, după ce Armin Nicoară a fost acuzat că întinde coarda când vine vorba de alte femei

„Vă povesteam cu copilul, însă, nu s-a prins. Vom mai merge la doctor și vom mai încerca. Sunt șanse de 80% să facem copil pe cale naturală, dacă se ține Armin de regim, pentru că el are niste probleme. Ne-am orientat spre inseminare, pentru că nu reușim altfel”, a povestit Claudia Puican, în cadrul unui interviu acordat sursei menționate anterior.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Armin Nicoară și Claudia Puican vor să fie părinți

Nu de puține ori, cei doi au vorbit despre cât de mult vor să aibă un copil, dar, din păcate, în situația lor, acest lucru nu ține doar de ei. În cadrul emisiunii „În Oglindă”, Armin și-a exprimat dorința de a fi tată, de băiat chiar, dacă este posibil și speră ca cel mic să se nască și să fie sănătos toată viața.

Citește și: Armin Nicoară, cu capul sub rochia unei femei, în timpul unei nunți. Reacția femeii a luat pe toată lumea prin surprindere

„Eu 100% îmi doresc să devin tată. Lucrăm în acest moment la acest lucru, pentru că eu am și o frică din cauza bolii, a diabetului. Am auzit la diferiți oameni, că e posibil ca, dacă ai diabet, și copilul să se nască cu diabet.

Nu aș vrea un copil, la o vârstă fragedă, să se nască cu diabet, pentru că eu cred că ar fi un chin, dar nu se știe niciodată. Doamne ferește!”, a mărturisit acesta.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!