Armin Nicoară, cu capul sub rochia unei femei, în timpul unei nunți. Reacția femeii a luat pe toată lumea prin surprindere

Author: Andreea Buinoschi

În ciuda faptului că Armin Nicoară se distra de minune, femeia a fost uluită de cele întâmplate

Sursa: wowbiz.ro

Armin Nicoară a atras toate privirile asupra lui și nu doar datorită spectacolului muzical oferit la o nuntă, ci și din cauza faptului că, în timp ce cânta, și-a băgat capul sub rochia unei femei. Momentul a fost filmat și a ajuns imediat în mediul online.

Armin Nicoară dă naștere, din nou, controverselor, deoarece, în ciuda faptului că este însurat, în timpul unei nunți la care cânta, și-a băgat capul sub rochia unei femei. Aceasta a avut o reacție care a arătat exact cum s-a simțit în acele momente.

Armin Nicoară și-a băgat capul sub rochia unei femei, în timp ce cânta la o nuntă

Armin Nicoară este foarte îndrăzneț în ceea ce privește femeile, chiar și cu Claudia Puican de față.

Aceasta nu este deloc străină gesturilor și cuvintelor acestuia, spunând că nu este deranjată, deoarece știe că nu se pune problema de înșelat, ci că acesta este, pur și simplu, felul lui de a fi.

Zilele trecute, Armin Nicoară a cântat la o nuntă, unde, în timp ce întreținea atmosfera, văzând o femeie care dansa de zor, și-a băgat capul sub rochia ei, după ce s-a așezat în genunchi în fața sa.

Citește și: „Din acel moment, s-a încheiat viața pentru mine”. Armin Nicoară, copleșit de stări depresive din cauza diabetului

În ciuda faptului că Armin Nicoară se distra de minune, femeia a fost uluită de cele întâmplate și s-a dat un pas înapoi, fiind deranjată de ceea ce s-a întâmplat, dar a continuat să danseze în tot acest timp. În schimb, Armin Nicoară a continuat să cânte, ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Claudia Puican are încredere deplină în soțul ei

După mai multe comentarii și gesturi îndrăznețe făcute la adresa altor femei, Claudia Puican a fost întrebată, și nu doar o dată, ce părere are despre acest lucru și dacă este de acord cu ceea ce se întâmplă.

Soția artistului a spus că tot ceea ce face Armin este să distreze lumea și că nu are de ce să se teamă, deoarece nu ar înșela-o.

Cu toate acestea, la scurt timp după nuntă, Claudia Puican a găsit mai multe poze îndrăznețe în telefonul lui Armin. Chiar și așa, artista nu a fost deranjată, ba chiar susține că s-a amuzat pe seama celor întâmplate.

Citește și: „Nu aș vrea să se nască cu diabet”. Ce spune Armin Nicoară despre copilul său și al Claudiei Puican, la 12 ani de când a aflat că suferă de o boală incurabilă

„Odată, am luat să îmi caut niște poze de la cununie(...) și zic «Aaa, telefonul lui Armin, cu el am făcut multe poze» și iau telefonul, mă uit la poze și, la un moment dat, văd niște poze din alea mai deocheate și mă duc la el «Ce-i cu asta?», am început să râd.

Dacă ar fi fost altă nevastă, «Vai de capul meu! Ce-i aici la tine, în telefon, ce-i cu pozele astea?»”, a precizat aceasta.

Imediat, Armin Nicoară a intervenit, spunând  că sunt multe femei pe care le admiră, deoarece le consideră frumoase, Daniela Crudu fiind una dintre ele.

 

 


Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!