De nerecunoscut! Cum arată Simina nemachiată! Fotografia pe care și-ar dori-o ștearsă de pe internet

O fotografie cu Simina nemachiată și cu Zănoagă prins și el într-o ipostază care nu îl favorizează a "scăpat" pe internet.


In articol:

Simina și Alex Zănoagă așteaptă un copil!

Invitați la ''Teo Show'', Alex a recunoscut că el și Simina dorm mai mult separați din cauză că sunt speriați să nu pățească ceva copilul. De asemenea, Simina a spus că a avut ceva probleme cu sarcina și îi este puțin teamă să doarmă prea des cu Alex. 

Simina a mai spus faptul că a mers cu mama și cu tatăl ei să afle sexul copilului, deoarece Alex nu a putut să ajungă, însă el a fost primul căruia i-a dat vestea că vor avea un BĂIEȚEL.

Citeste si: Mary, prima FOTOGRAFIE cu burtica de GRAVIDA: ''E cat a Siminei!'' Fanii au asaltat-o imediat: ''Felicitari''

''Eu am ales împreună cu sora mea un nume, iar Alex a ales un nume de sfânt. Numele copilului va fi Dominic George!'', a spus Simina.

Simina și Zănoagă

”Nu o să spun pe live la ce spital voi naște pentru că am fost amenințată ca o să vină să-mi ia copilul. Eu vreau să stau liniștită, nu să mă trezesc cu cine știe cine la spital peste mine”, a declarat Simina.

”Sunt în 19 săptămâni, am luat până acum în jur de 5 kilograme. Sarcina mea merge bine, bebelușul se mișcă de zici că am un popcorn în burtică. Nu am pofte, niciodată de când sunt însărcinată nu am avut pofte. O să fac un vlog săptămânal, să vorbesc despre bebe, despre evoluția sarcinii, despre cum mă simt, câte kilograme iau”, a mai spus Simina.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate