De la cadouri gourmet la accesorii de birou: află ce cadouri poți oferi de Paște angajaților tăi

Author: Diana Tilă

Sărbătorile sunt un prilej minunat de a le demonstra angajaților că îți pasă de bunăstarea lor, dar mai ales, de fericirea acestora. Pentru că se apropie Paștele, îți sugerăm să fii atent cu ei și să le mulțumești pentru dedicarea de care dau dovadă zilnic, pentru orele de muncă și efortul de pus în terminarea proiectelor de succes, dar mai ales, pentru faptul că aceștia îți sunt alături necondiționat și te sprijină pentru a reuși împreună, ca echipă. Astfel de gesturi contează și întăresc spiritul de echipă, creând un mediu pozitiv și plăcut de lucru.

Alături de noi, vei descoperi cele mai inspirate idei de cadouri pentru angajați, dar mai ales, diverse lucruri ce le pot aduce zâmbetul pe buze.

Coșuri cadou gourmet

În capul listei, regăsim cosuri cadou Paste corporate. Ce le face atât de speciale? Ei bine, acestea sunt special alcătuite pentru a aduce spiritul festiv mai aproape de tine. Fie că dorești să le umpli cu bunătăți tradiționale precum vin și cozonac sau dorești să oferi o experiență de gusturi unică prin alegerea unor produse rafinate: brânzeturi, panettone, băuturi fine, ciocolată belgiană sau alte gustări, acestea sunt o modalitate perfectă pentru a răsfăța papilele gustative și a fi împărtășite alături de cei dragi.

Accesorii de birou

Ținând cont de funcția fiecărui angajat, poți opta pentru anumite produse de papetărie sau gadgeturi ce vor face munca mult mai plăcută și ușoară. Printre ideile noastre favorite se numără: agendele personalizate cu logo-ul firmei și numele persoanei respective, pixurile de înaltă calitate, lămpile sau chiar tastaturi de ultimă generație și căști bluetooth. Gama este una variată din care poți alege produsele perfecte în funcție de bugetul stabilit.

Vouchere cadou

Atunci când îți cunoști angajații pe deplin și dorești să le oferi momente frumoase și relaxante, în afara orelor de birou, te sfătuim să optezi pentru vouchere cadou. Acestea pot fi la anumite supermarketuri pentru a le ușura cumpărăturile de Paște, săli de fitness, experiențe unice: precum karting sau off road, zi relaxante la spa sau chiar vacanțe și cursuri de dezvoltare personală. Astfel, vei reuși să îi impresionezi și să le arăți că și tu, la rândul tău, le ești devotat pe deplin.

Produse de îngrijire personală

Atât bărbații, cât și femeile au nevoie de momente de relaxare, dar mai ales, de produse ce să le asigure o stare de bine. În acest caz, poți opta pentru seturi de cosmetice de înaltă calitate, produse de îngrijire a pielii sau a părului sau chiar pentru abonamente la sală. În această categorie, includem și experiențele la salon, pentru o nouă schimbare de look. Astfel de cadouri vor fi mereu apreciate și reprezintă o sursă de bucurie.

Accesorii în funcție de pasiuni

Fiecare angajat are câte un hobby după ce se termină programul de muncă, deci poți să te orientezi spre a investi în pasiunile lor. Pentru cei care iubesc bucătăria și mereu doresc să experimenteze lucruri noi, poți opta pentru ustensile de gătit profesionale sau cărți de bucate, pentru cei ce iubesc lectura, un pachet special ce cuprinde cele mai importante titluri ale autorilor săi preferați și tot așa.

Alegerile pe care le faci atunci când vorbim despre cadourile pentru angajați trebuie să fie orientate spre nevoile lor, dar mai ales, să ai grijă să le oferi ceva care să le aducă satisfacție și fericire, mai ales de Paște, sărbătoarea luminii și a renașterii.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!