De ce s-a sinucis Florin Zalomir, campionul mondial la scrimă. Ce le-a spus prietenilor săi înainte să-și pună capăt zilelor

,
Ce le-a spus prietenilor săi înainte să-și pună capăt zilelor

Ce le-a spus prietenilor săi înainte să-și pună capăt zilelor

[Sursa foto: Federația Română de Scrimă]

Fostul campion mondial şi vicecampion olimpic la scrimă s-a împușcat în cap, în casa sa din Otopeni. Prietenii lui Florin Zalomir au vorbit despre episoadele lui de depresie.

Florin Zalomir, sportivul în vârstă de 41 de ani, jandarm și fost campion mondial la scrimă, s-a împușcat în cap. Fostul campion divorțase recent de cea de-a doua soție.

Deși era tulburat, acesta a refuzat ajutorul specialiștilor și le spunea prietenilor că o să-și revină, însă nu a fost așa, în această dimineață a decis să-și pună capăt zilelor.

De ce s-a sinucis Florin Zalomir

Florin Zalomir era o forță atunci când se duela. Mânuia sabia cu o precizie greu de imaginat şi îşi uimea adversarii cu îndemânarea. Ei bine, în această dimineață, campionul a decis să-și încheie socotelile cu viața. Acesta se confrunta cu depresia de mai mult timp, însă a refuzat ajutorul.

Citeste si: Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit mort prin împușcare într-un apartament din Otopeni. Sursele spun că acesta s-ar fi sinucis

Ce le-a spus prietenilor săi înainte să-și pună capăt zilelor

Ce le-a spus prietenilor săi înainte să-și pună capăt zilelor

[Sursa foto: Federația Română de Scrimă]

”Mi-a zis că a avut o perioadă mai grea în viaţă dar acum sunt bine, el mereu avea episoade de depresie pe care mi le povestea, dar nu să se ajungă la aşa ceva. Am

fost foarte apropiaţi pentru că timp de 10 ani am mâncat aceeași pâine, am fost la concursuri împreună, am fost în cantonamente, la antrenamente eram non stop. În pandemie aici veneam şi ne antrenam şi ne beam cafeaua dimineaţă şi după aia începeam alegarea. A fost mai mult ca un frate pentru mine”,  a spus Bianca Pascu, sportivă, pentru Observator.

 ”Ştiam că are ceva probleme, dar nu s-a destăinuit niciodată în amănunt, tot ce era, a zis că o să-şi revină, că era un pic supărat dar nu părea să fie ceva foarte, foarte grav atunci”, a spus Rareş Dumitrescu, fost coleg.

Citeste si: Povestea de viață impresionantă a lui Răzvan, băiatul născut într-o familie cu nouă frați. Dintr-un centru de plasament, a ajuns student al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Sportivul se recăsătorise anul acesta, în luna mai 

Florin Zalomir a fost căsătorit cu o tânără pilot de avion, care locuia la Milano. Povestea lor de iubire nu a rezistat prea mult. Cei doi și-ar fi parafat despărţirea săptămâna trecută. Eșecul pe plan personal la zdruncinat pe sportiv, astfel a ajuns în punctul în care a decis să-și ia viața.

Când mi-a zis că divorţează şi că e supărat, am râs cu el, am zis mai bagi o fisă, femei sunt, stai liniştit. Nu ştiu ce s-a întâmplat săptămâna trecută, nu ştiu ce s-a întâmplat, am auzit că a mai avut nişte certuri cu ea”, a mai spus sportiva.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Țara NATO în care au fugit mii de ruși după ce Putin a decretat mobilizarea: "Nu orice rus este ca un zombi cu creierul spălat!"

Bătălie pentru cei mai buni medici! Marile reţele private de sănătate înghit zeci de clinici din ţară

Țara NATO în care au fugit mii de ruși după ce Putin a decretat mobilizarea: "Nu orice rus este ca un zombi cu creierul spălat!"

Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit mort prin împușcare într-un apartament din Otopeni. Sursele spun că acesta s-ar fi sinucis

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies