Cine este Maria, fiica preotului din Moisei, care s-a sinucis la doar 18 ani. De ce a recurs la acest gest necugetat: „Am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea”

Author: Lavinia Medrea

Maria, fiica în vârstă de 18 ani a preotului din Moisei, Cluj-Napoca, s-a sinucis aruncându-se în gol, de la etajul 12 al unui bloc.

Maria s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc aflat în apropierea Spitalului de Recuperare.

De pe același bloc s-a mai aruncat și o studentă de la UMF Cluj. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru Maria, în afară de a constata decesul.

Maria s-a sinucis la 18 ani. Tânăra s-a simțit neînțeleasă și batjocorită

Trupul Mariei a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru a-i fi făcută autopsia și a se stabili cauza morții.

Maria Tomoioagă era din județul Maramureș, dar studia la Liceul ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Citeste si: Cine este românul care și-a împușcat mortal iubita pe o stradă din Miami. Ce a făcut bărbatul după crimă

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Tânăra a lăsat și un mesaj de adio înainte să își ia viața, lăsând să se înțeleagă că oamenii din viața ei au batjocorit-o atunci când a avut probleme.

„Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie”, se arată în mesajul tinerei.

Ce mesaj de adio a lăsat Maria, înainte să-și ia viața

„Sper că vă veţi aminti de mine...

Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea. Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Admitere școala de poliție 2022. Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs 2.880 de locuri. Când începe admiterea și în ce constau probele

Citeste si: O tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Biletul de adio lăsat de Maria

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram Maria, înainte să plece în lumea celor sfinte.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies