De ce o acuză oamenii pe Regina Elisabeta a II-a de moartea Prințesei Diana

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 sep 2022, 10:53

De ce o acuză oamenii pe Regina Elisabeta a II-a de moartea Prințesei Diana. Prințesa Diana, cunoscută drept „Prințesa Inimilor”, a murit în urma unui tragic accident de mașină, în anul 1997, iar decesul ei încă reprezintă un mare mister.

De ce o acuză oamenii pe Regina Elisabeta a II-a de moartea Prințesei Diana.

Pe data de 31 august 1997, Prințesa Diana și-a pierdut viața, în Franța, după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un grav accident.

De ce o acuză oamenii pe Regina Elisabeta a II-a de moartea Prințesei Diana?

După cele întâmplate, unele persoane au acuzat-o pe Regina Elisabeta a II-a de faptul că a ascuns dorința lui Charles de a vedea-o pe Prințesa Diana fără suflare, în timp ce alții susțin că ea ar fi cea care a dat ordinul uciderii ei.

Ancheta juridică realizată în Franța a concluzionat că vinovat pentru producerea accidentului a fost Paul, șoferul mașinii în care se afla Prințesa Diana. Acesta ar fi condus imprudent și s-ar fi aflat chiar și sub efectul anumitor medicamente.

În februarie 1998, Mohamed Al-Fayed, tatăl lui Dodi Fayed, iubitul Prințesei Diana de la acea vreme, a spus că accidentul, în urma căruia a murit și fiul lui, a fost premeditat și a dat vina pe Military Intelligence, Section 6 și pe Prințul Philip, Ducele de Edinburg, care a decedat anul trecut.

În anul 2008, juriul a dat verdictul: „unlawful killing”, potrivit wikipedia.or g.

Citeste si: Ce se întâmplă cu William și cu Kate, după ce Charles a devenit Regele Angliei

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Prințesa Diana ar fi anunțat, printr-o scrisoare, că Charles a aranjat să moară, într-un accident

Cu doi ani înainte de a muri, Prințesa Diana ar fi scris o scrisoare adresată majordomului ei, Paul Burrel, în care susținea că Charles va plănui un accident de mașină care să ducă la moartea ei, pentru ca acesta să se poată căsători cu bona lui William și a lui Harry.

Camilla nu este altceva decât o momeală , așa că suntem folosiți de acest bărbat în toate sensurile cuvântului. Această perioadă din viața mea este cea mai periculoasă- soțul meu plănuiește un accident cu mașina. O defecțiune la frâne și o rană gravă la cap, pentru a-i face cale liberă să se căsătorească cu Tiggy”, a scris Prințesa Diana, conform The Sun.

Comisia Europeană vrea să scoată din uz monedele euro de valoare mică, mai exact cele de o centime și de două centimi

În timpul interogărilor, Charles nu a știut să spună de ce a scris fosta lui soție acea scrisoare. Mai mult decât atât, diferite coincidențe suspicioase au avut loc în ziua în care Prințesa Diana a murit, una dintre ele fiind reprezentată de faptul că, în tunelul în care s-a produs accidentul, nicio cameră de supraveghere nu funcționa.

Citeste si: BBC: Regina Angliei a murit! Care a fost cauza morții

De-a lungul timpului, multe persoane au arătat-o cu degetul pe Regina Elisabeta a II-a, spunând că fie a cerut ca Prințesa Diana să fie ucisă, fie că a ascuns această dorință a lui Charles sau a Prințului Philip, dar și toate celelalte probe cel puțin suspecte, pentru ca imaginea Familia Regale să nu fie pătată.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies