Familia Regală a României a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Author: Alina Petre

Regina Elisabeta a II-a

Familia Regală a României a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Familia Regală a României a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Citeste si: BBC: Regina Angliei a murit! Care a fost cauza morții

Familia Regală a Românie, mesaj după moartea Reginei Elisabeta a II-a

Familia Regală a României a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina de socializare după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a trecut la cele veșnice
Biroul de Presă al Majestății Sale Custodele Coroanei este împuternicit să facă următorul comunicat:
Majestatea Sa Margareta a României și Alteța Sa Regală Principele Consort, alături de întreaga Familie Regală, au aflat cu mare durere vestea trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit

al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Deîndată ce Secretariatul Regal va primi instrucțiuni de la Custodele Coroanei, vom reveni cu detalii.”, au scris cu scurt timp în urma pe Facebook.

Regina Elisabeta a II-a a murit

Regina Angliei a murit. Suverana a decedat la vârsta de 96 de ani, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme.

Regina Angliei, Elisabeta a II-a, a decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le-a tot avut în ultima perioadă.

Majestatea Sa a avut nevoie de mai multe ori de ajutorul medicilor, dar și de supraveghere, pentru a trece cu bine peste perioadele dificile.

Cu toate acestea, deși a avut parte de cele mai bune îngrijiri,  vârsta și-a spus cuvântul  și la fel au făcut-o și problemele de sănătate pe care le avea.

Acum, membrii familiei regale, care au rămas cu un mare gol în suflet, pregătesc înmormântarea sa, dar și procedurile regale ce trebuiesc îndeplinte.

Coronavirus Romania - Mesajul Majestatii Sale Margareta:

În ultimele luni, starea de sănătate a Reginei Elisabeta a avut de suferit destul de mult și, nu de puține ori, temerile legate de aceasta au crescut. În toamna anului trecut, Regina Elisabeta a fost nevoită să se interneze, deoarece medicii au vrut să îi facă mai multe  „investigații preliminare”.

Ulterior, acesteia i s-a recomandat repaus total, motiv pentru care nu a putut depune niciun pic de efort. Programul aglomerat se pare că ar fi sleit-o de puteri pe aceasta și nu și-a putut îndeplini obligațiile prin vizita din Irlanda de Nord, pe care ar fi trebuit să o efectueze în anul 2021.

Citeste si: Breaking News! Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a îi îngrijorează pe medici! În ce stare se află Majestatea Sa

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies