De ce nu și-a găsit Sarah Prodan un bărbat pe placul ei: „Să mă iubească pe mine și nu pentru altceva”. Cât de aglomerată este viața baschetbalistei

Author: Lavinia Medrea

Cât de aglomerată este viața baschetbalistei

Sursa: Instagram Sarah Dumitrescu Prodan

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica cea mică rezultată din căsnicia Anamariei Prodan și a lui Tiberiu Dumitrescu, are 23 de ani și o viață extrem de aglomerată.

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica Anamariei Prodan, este jucătoare de baschet de la 10 ani, iar în 2019 a debutat în NCAA, campionatul colegiilor din SUA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga feminină profesionistă americană de baschet. De ce nu și-a găsit Sarah Prodan un bărbat pe placul ei

De ce nu și-a găsit Sarah Prodan un bărbat pe placul ei

Fiica Anamariei Prodan a recunoscut că e singură şi spune că este greu să își găsească un iubit: „Nu am găsit o persoană care să mă iubească cum iubesc și eu! Îmi doresc un băiat care mă respectă, cuminte, și care să mă iubească pe mine pentru mine și nu pentru altceva. Am nevoie de un băiat ok”.

Citește și: Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și copiii ei, în ceea ce îl privește pe noul iubit al impresarei. Sarah Prodan a dat cărțile pe față: „În sfârșit”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Baschetbalista a mai declarat că nu a dorit să apeleze vreodată la ajutorul medicului estetician: „Nu am nici o intervenție, de niciun fel! Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât! La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt

perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu „O” mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”.

Cât de aglomerată este viața fiicei Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu Prodan este conștientă că a trebuit să renunțe la micile plăceri ale vieții dar acest lucru nu o deranjează, deoarece sportul este cel mai important lucru din viața ei. 

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și-a distrus mașina de 80.000 de euro, într-un accident rutier: „A fost destul de grav”

„Este viața pe care am ales-o conștientă, trebuie să renunț la tot ce e pământesc frumos. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează.

Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan. Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic.  Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fără nenorociri. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici.
Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină”
, a declarat Sarah Dumitrescu, conform  Click!.