De ce a refuzat Aurica un contract baban in industria modellingului?

#Motivul, in episodul din aceasta seara al serialului “Moldovenii”, difuzat incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

Aurica, interpretata de Andreea Lodba, in serialul de comedie de la Kanal D, “Moldovenii”, difuzat in fiecare sambata, de la ora 22:00, este un personaj complex din toate punctele de vedere. Aurica este tipul femeii de la tara, credincioasa si cu o vointa de fier, in jurul careia graviteaza totul.

In episodul difuzat in aceasta seara, la Kanal D, incepand cu ora 22:00, Aurica primeste o propunere care i-ar putea schimba radical viata. Un celebru designer o remarca pe tanara, pe ulitele satului Gaurenii de Jos, si imediat, ii  face oferta de nerefuzat. Pe Aurica o asteapta o cariera in modelling, designerul promitandu-i ca va deveni faimoasa in toata lumea, daca intruneste toate calitatile necesare.

Toate bune si frumoase, dar pana la un moment dat cand creatorul de moda si cautatorul de talente ii face o dezvaluire care o va pune pe ganduri pe Aurica. Femeia va renunta la visul sau de a deveni cunoscuta in toata lumea, iar motivul este unul halucinant. 

De ce a refuzat Aurica propunerea celebrului designer de a deveni faimoasa veti putea afla urmarind episodul din aceasta seara al serialului de comedie “Moldovenii”, difuzat incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies