Andreea Mantea a strigat in gura mare: ''Doamne, ce fericita sunt!'' Ce i s-a intamplat in Romania!

Andreea Mantea este ma fericita ca oricand. Vedeta s-a intors in Romania si a fost surprinsa de... ninsoare.


In articol:

Andreea Mantea a strigat in gura mare

''Prima ninsoare. ACASA! Tocmai am aterizat din Istanbul unde erau 18 grade'', a scris Andreea Mantea in dreptul video-ului in care si-a aratat entuziasmul pentru venirea iernii: 

Citeste si: Andreea Mantea a făcut anunțul! Pleacă sau nu de la "Puterea dragostei"? Fanii au așteptat răspunsul cu sufletul la gură

Citeste si: Nelu Tătaru spune adevărul: Președintele Klaus Iohannis a fost informat greșit! Cine este de vină - capital.ro

Andreea Mantea a vorbit despre boala ei, după ce anterior le spusese concurenților de la "Puterea dragostei" că este foarte bolnavă.

Deranjată de faptul că Ligi a jignit staff-ul emisiunii, Andreea Mantea a făcut o dezvăluire importantă, și anume că este bolnavă.

”Copilul meu nu are haină de iarnă și am pus pulovere pe el câte cinci și l-am trimis așa la grădiniță. Nu m-am dus la mall să stau să mă așteptați voi pe mine aici. Copilul meu! Eu am respect față de voi, voi aveți respect față de mine în primul rând și apoi față de oamenii care lucrează aici.

Nu vă convine, plecați! Trag de mine, mă trezesc la 7, ajung la 8, 8 jumate acolo, mă machiez de nu mai pot că am nevoie de reconstrucție facială, altfel nu-mi explic de ce stați cu orele, nu înțeleg și nu o să înțeleg în viața mea, mă machiez 2 ore, intru la 10 și jumătate pe post și filmez, iar apoi merg unde vreau eu. (...)

Rușine să vă fie! Că nu mă duc nici eu să-mi fac unghiile și să-mi cumpăr lucruri personale. Sunt extrem de bolnavă și nu m-am dus o dată la doctor când eu aveam programate filmări”, a spus, foarte supărată, Andreea Mantea în emisiune.

Citeste si: Mantea a facut anuntul in direct, in emisiune: ''Simina s-a despartit de Alex'' Ce reactie a avut Jador!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies