De ce a murit bărbatul din Târgu Jiu, în vârstă de 40 de ani? Acesta a decedat într-o piscină

,
mădălin-piscină-bărbat-târgu-jiu-înecat

De ce a murit bărbatul din Târgu Jiu, în vârstă de 40 de ani? Acesta a decedat într-o piscină 

[Sursa foto: Observatornews.ro]

Mădălin s-a înecat într-o piscină din Târgu Jiu. Acesta avea 40 de ani când, deodată, a murit sub ochii celorlalte persoane care veniseră la aceeași piscină. În urma necropsiei care a fost efectuată, medicii legiști au tras o concluzie.


In articol:

Mădălin, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a murit într-o piscină din Târgu Jiu. În urma necropsiei, medicii legiști au tras concluzia că acesta a decedat în urma unui infarct, conform observatornews.ro.

Ultimele momente din viața lui Mădălin au fost surprinse, din greșeală, de o femeie care se afla și ea la aceeași piscină.

În timp ce aceasta își filma soțul și copilul cum se jucau în piscină, dintr-o dată, bărbatul de 40 de ani a dispărut sub apă.

Până când dispariția lui Mădălin a stârnit reacții, au trecut aproximativ trei minute, timp care, deși este scurt, ar fi putut face diferența pentru Mădălin. În momentul în care medicii au ajuns la fața locului, aceștia, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

Citeste si: Imaginile durerii de la înmormântarea Denisei, a doua fată înecată vineri în Dunăre! Prietenii și colegii au condus-o pe ultimul drum

Aproximativ 500 de persoane se aflau în complexul în care a avut loc tragedia. Acesta venise împreună cu un prieten din comuna Bălești, pentru a se relaxa la piscina de la Târgu Jiu.

mădălin-piscină-bărbat-târgu-jiu-înecat

De ce a murit bărbatul din Târgu Jiu, în vârstă de 40 de ani? Acesta a decedat într-o piscină 

[Sursa foto: Observatornews.ro]

Pentru a preveni înecurile în Marea Neagră, a fost amplasată geamandura în formă de cruce

Numărul persoanelor care se îneacă pe litoralul Mării Negre este din ce în ce mai mare, pe an pe trece. Tocmai din acest motiv, s-a decis ca geamandura să aibă formă de cruce, pentru ca oamenii să se sperie și să nu mai înainteze în larg.

Raed Arafat a spus că geamandura în formă de cruce are un rol foarte bine stabilit. Aceasta a fost concepută pentru a atrage atenția, într-un mod de impact, asupra locurilor în care înecurile au avut loc în ultimii ani.

„Ca să fie vizibil și să atragă atenția, nu putea fi o mică minge plutitoare, fiind necesară o vizibilitate mai mare când te apropii de zona de pericol. Ideea unei cruci de culoare roșie poate fi interpretată în mai multe feluri, însă ea semnalează pericolul de la distanță, iar când te apropii de ea și mai mult, poți citi și textul de avertizare, atrăgându-ți atenția că deja ești foarte aproape de pericol.

Citeste si: Cine erau cele 46 de persoane găsite moarte într-o remorcă de camion. Toți au murit din cauza insolației și epuizării

Poate din lipsa de subiecte în spațiul public, și prin grija unor personaje care indiferent ce am face, tot prost e, s-a umplut Facebook și media de comentarii, inclusiv a unor așa-ziși responsabili în domeniul salvării din mare, pentru care interesul principal este de a nu deranja și a se înscrie în trendul criticilor în loc de a fi interesați de salvarea de vieți și de implementarea unor metode inovative cu probabilitatea că prin noile metode câteva vieți să fie salavate”, a spus Raed Arafat, conform impact.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Producția de gaze naturale extrase din Marea Neagră începe, iar Nicolae Ciucă susține că acestea vor asigura 90% din necesarul României

Disperare la spitalele din București! Au venit facturile la energie, unele depășesc și jumătate de milion de lei

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Veste proastă pentru românii care își petrec vacanța pe litoralul românesc. Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă această regulă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies