De ce a luat foc un utilaj de deszăpezire între Chitila și Otopeni. Mașina a ars în totalitate

Author: Lavinia Medrea

Mașina a ars în totalitate

Sursa: Pixabay/observatornews.ro - colaj Kanal D

Un utilaj de deszăpezire a luat foc ieri pe centura de nord a Capitalei, între Chitila și Otopeni. Mașina a ars complet.

O mașină de deszăpezire a luat foc complet ieri, pe centura de nord din București, între Chitila și Otopeni.

Din fericire, n-a fost nimeni rănit, dar plugul a fost ars în totalitate.

Un utilaj de deszăpezire a luat foc între Chitila și Otopeni

Utilajul de deszăpezire a ars între Chitila și Otopeni, pe centura de nord a Capitalei. Filmările celorlalți șoferi din trafic au surprins cum focul se extinde foarte rapid. 

Citește și: Carambol cu 4 mașini în parcarea unui mall din București, în zona Băneasa. Video

S-a circulat cu greu pe durata intervenţiei de stingere a vehiculului incendiat, relatează Observator.

Incendiu violent în Piața 1 Decembrie din Capitală

Acum două zile, un incendiu a avut loc în sectorul 3 al Capitalei! Piaţa 1 Decembrie a fost năpustită de flăcări, astfel că zeci de tarabe cu marfă, câteva magazine de haine şi saloane de înfrumuseţare din incinta pieței au fost făcute scrum.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citește și: O mașină de lux a luat foc în Nordul Capitalei. Flăcările s-au extins și blocul din apropiere. Pompierii au intervenit de urgență

Oamenii au fost treziți din cauza fumului gros emanat de flăcări, dar și de zgomote puternice, asemănătoare cu cele ale petardelor.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt foarte mari, iar proprietarii vor avea de suferit. 

Incendiul a izbucnit la puțin timp după trecerea miezului nopții, iar flăcările au înghițit rapid spațiile comerciale din piață. Tarabele şi magazinele au fost cuprinse de foc rapid, iar suprafața totală care a fost afectată este de 1000 de metri pătrați.

„Arde tot! Tot arde, toată piața!”, a exclamat un martor.

A fost promulgată o nouă lege pentru salariați. Care este categoria de angajați care va putea ieși mai devreme la pensie

„Am auzit o bubuitură, nişte pocnitori, şi a luat foc. Au trecut nişte copii mai devreme un pic şi cred că ei au aruncat. Imediat s-a extins. De la pocnitori, de la o petardă, ceva”, a declarat paznicul pieței, care ar fi dat și alarma incendiului.

Incendiul a fost stins după mai bine de trei ore, iar martorii au declarat, de asemenea, că focul a izbucnit din cauza unei petarde aruncate de cineva. 

„Ajunşi la faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta la mai multe spaţii comerciale, existând posibilitatea propagării la celelalte spaţii învecinate. Aceştia au realizat şi reuşit localizarea într-un timp foarte scurt, nefiind afectate celelalte spaţii”, a declarat Marian Stoica, locotenent-colonel ISUBIF.  

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies