Camionul lui Moş Crăciun, în flăcări pe şoseaua Giurgiului! Incidentul a avut loc noaptea trecută

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 dec 2022, 10:45

Incidentul a avut loc noaptea trecută, pe Șoseaua Giurgiului din Capitală

Sursa: Captură YouTube Momentul Adevarului - colaj Kanal D

Un TIR publicitar al lui Moș Crăciun a izbucnit în flăcări ieri seară, pe Șoseaua Giurgiului din Capitală, în mers. Este autovehiculul pe care îl vedem an de an în reclame, în campaniile pentru sărbătorile de iarnă.

Un TIR publicitar al lui Moș Crăciun a luat foc în mers ieri seară, 29 noiembrie 2022, pe Șoseaua Giurgiului din București, la intersecția cu Drumul Găzarului.

TIR-ul publicitar, pe care îl vedem an de an și care aduce spiritul sărbătorilor, a luat foc în timp ce se afla în mers, în partea din față a remorcii.

TIR-ul lui Moș Crăciun a luat foc ieri seară

La locul incidentului s-au deplasat pentru intervenție trei autospeciale de stingere, o descarcerare și un echipaj al SMURD.

Citește și: Un copil de 5 ani a fost salvat în ultimul moment după ce a fost atacat și târât într-o piscină de un piton. Tatăl: "Era lung cât o mașină"

Din fericire, incendiul nu a făcut victime. Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov (ISU B-IF) a anunțat că șoferul autotrenului a reușit că decupleze remorca, salvându-se de incendiu.

Unde era mama copiilor când a izbucnit incendiul

Mama copiilor se afla în pădure, aproape de casă. Plecase pentru a strânge vreascuri de foc, astfel că cei mici au rămas singuri.

O singură clipă de neatenție a fost necesară, că locuința a luat foc rapid, cu copiii înăuntru.

Citește și: Care au fost ultimele cuvinte ale lui Adrian Niță, fiul procurorului din Constanța, înainte de a apăsa pe trăgaci. Tatăl lui, Teodor Niță, ar putea răspunde penal

Tragicul eveniment a avut loc ieri, în jurul orei prânzului. După ce a strâns vreascuri pentru foc, femeia a trecut și pe la bunica micuților, care locuia în apropiere.

De acolo, a observat că i-a fost cuprinsă casa în flăcări. A fugit cât a putut de repede spre casă, dar a fost mult prea târziu pentru copiii care au fost lăsați singuri în casă, dormind. 

Cauza incendiului ar fi fost soba din casă. Flăcările s-au răspândit cu repeziciune în toată casa.

„Da, de la soba aceasta cred că a luat. Era patul aici. Fata mea dormea aici, iar băiatul aici. O jumătate de oră. N-am stat mai mult. Eu m-am dus la soacra mea, i-am spus hai că mă duc la copii. Când m-am întors acasă eram deja flacăra sus”, a povestit mama copiilor.

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România”,  viitor la lumina lumânării

Deși vecinii au încercat să-i salveze pe cei mici, nimeni n-a putut intra în casă din cauza focului puternic.

„Eu eram acasă. A venit vecina de peste drum şi a zis, nea Vasile, nea Vasile vino repede şi salvează copiii că arde. N-aveam ce să fac. Geamurile erau deja sparte. Flacăra ieşea de pe geam şi se ridicase în sus”, a povestit un vecin.

„Am ajuns la faţa locului, era o ardere generalizată. În încăperea unde ne-au indicat martorii că avem doi copii minori surprinşi de incendiu. Deoarece era arderea generalizată nu am putut să-i mai scoatem în viaţă”, a declarat Vali Iacob, ISU Buzău.

 


Cookies