De cate camere aveti nevoie intr-adevar in casa dumneavoastra?

Cate dormitoare vreti? Este una dintre cele mai de baza intrebari la care veti raspunde in timp ce incepeti cautarea unui apartament 2 camere Constanta. Desi intrebarea pare simpla, raspunsul dumneavoastra va necesita o examinare atenta. Marimea medie a locuintei s-a dublat aproape la locuintele nou construite in ultimii ani, ceea ce a dus la necesitatea unor cumparatori pentru mai multe dormitoare si mai multi metri patrati utili. Cu toate acestea, nu fiecare proprietar doreste sa-si maximizeze toata suprafata utila construita. Recent, a aparut o miscare a locuintelor mici, inclusiv „apartamente minuscule” care au fost construite cu mai putin de 35 de metri patrati de suprafata locuibila. Ceea ce oamenii doresc si ceea ce cumpara in cele din urma este pe harta. Pentru a va ajuta sa identificati ceea ce aveti nevoie, iata cateva lucruri de luat in considerare.

In primul rand, trebuie sa luati in considerare stilul dumneavoastra. de viata actual. Calatoriti mult pentru munca? Sau poate ca lucrati de acasa si aveti nevoie de un spatiu de lucru productiv? Aveti rareori oaspeti in vizita sau va distrati intotdeauna in grupuri mari? Aveti trei copii sau gemeni pe drum sau sunteti singuri? Marimea casei dumneavoastra si numarul de camere de care aveti nevoie probabil reflecta atat stilul dumneavoastra. de viata, cat si perioada vietii in care va aflati. Luati in considerare cu atentie stilul de viata actual si ganditi-va la un apartament care se potriveste cel mai bine cu cine sunteti.

Unele caracteristici ale caminului au o valoare mai mare decat altele, in functie de prioritati. Pentru un cumparator o bucatarie mare poate fi cea mai importanta camera din intreaga casa. Altii pot petrece majoritatea timpului intr-o camera de zi sau o camera de familie si astfel acea camera este cea mai importanta. Unele hobby-uri au nevoie mult mai ridicata de spatiu liber, in timp ce altele pot aparea pe un birou. De aceea este obligatoriu sa luati in seama spatiul de care aveti cu adevarat nevoie sau cate camere doriti sa aveti. Pentru ca un cumparator trebuie sa-si defineasca prioritatile de la inceput.

Pe masura ce luati in considerare stilul dumneavoastra de viata si prioritatile actuale, ganditi-va obligatoriu si la nevoile viitoare. Singura „constanta” in viata este schimbarea. In zilele noastre, o multime de cupluri mai tinere tine cont de faptul ca este posibil sa fie nevoit sa aiba grija de un parinte imbatranit si / sau de bunici la un moment dat si acele persoane trebuie luate in spatiu. Alte lucruri la care trebuie sa ne gandim in viitor sunt schimbarile de venit, copiii, mediile de munca si multe altele. Este posibil ca aceste nevoi viitoare sa nu garanteze mai multe incaperi sau mai mult spatiu, ci o analiza atenta asupra modului in care nevoia de spatiu poate evolua o data cu familia. De exemplu, o camera de zi normala s-ar putea transforma intr-o camera de joaca pentru copii si apoi sa se transforme intr-un dormitor principal. Daca exista unele semne ca pot aparea aceste nevoi, atunci poate fi necesara o camera petabila la transformare. Unele camere pot servi cu succes unor scopuri multifunctionale.

Ultimul lucru de luat in considerare este suma de care dispui pentru cumpararea unui apartament. In final, finantele dicteaza, indiferent cat am detesta acest lucru. Nu doar daca va puteti permite cresterea investitiei pentru a sari dintr-o casa cu trei dormitoare intr-un apartament penthouse cu patru - dar ca puteti permite intretinerea pentru o casa mai mare, pentru mai multa suprafata de intretinut si, de obicei, mai multe cheltuieli cu incalzirea pe timp rece si racirea pe timp cald. Este posibil ca unele dintre aceste lucruri sa nu fie usor de calculat, asa ca va trebui sa va depuneti diligenta necesara pentru a va gasi un nivel minim de confort.

Este un fapt evident in timp ce cautati sa cumparati o locuinta sa va ganditi la dimensiunea ei si la cate dormitoare doriti. Sa va ganditi la stilul tau de viata actual, la prioritatile, la nevoile viitoare si la finante va vor ajuta sa evaluati cel mai bine ceea ce este prea mult si ceea ce nu este suficient. Definirea de cat spatiu si de cate camere aveti nevoie va vor ajuta sa va restrangeti cautarea si sa va gasiti casa perfecta.

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate