Daniela Gyorfi și fiica sa, Maria, vor învârti ”Roata Norocului” în această duminică, la Kanal D!

Autor: Lavinia Medrea

Bursucu și Ana, la “lecţia de germană”!

Duminica aceasta, de la ora 20:00, la “ Roata Norocului ”, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi ne invită să “călătorim” în Germania. Alături de ei, se vor afla cunoscută cântăreață Daniela Gyorfi și fiica sa, Maria, gata să îmblânzească norocul și să se distreze copios alături de cei aflați în platou, dar și de telespectatori.

Citește și: Imagini emoționante de la nunta lui Bursucu! Prezentatorul TV și iubita lui au devenit soț și soție într-un cadru de poveste

Daniela Gyorfi și fiica sa, Maria, vor învârti ”Roata Norocului” în această duminică, la Kanal D!

" Roata Norocului" a călătorit, în edițiile anterioare, în Italia și Franța, aducând zâmbete și noroc în viețile oamenilor, iar acum, într-o atmosferă plină de “spirit nemțesc”, se desfășoară o călătorie virtuală pentru telespectatori, în Germania.

Daniela Gyorfi și fiica sa, Maria, vor avea sarcina de a învârti Roata pentru a schimba destinul unei familii aflate într-o situație dificilă.

Această ediție a emisiunii promite să fie una de neuitat, una în care talentul artistic și starea de bine se vor îmbina perfect cu scopul nobil de a sprijini o familie care are nevoie de ajutor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum arătau Bursucu și Ana-Maria Barnoschi în copilărie! Puțini îi vor recunoaște pe renumiții prezentatori de la „Roata Norocului”

 O serie de momente amuzante se vor derula în platoul show-ului, atât în fața puzzle-ului, cât și în momentele dedicate “pedepselor”.

Daniela Gyorfi va oferi o interpretare inedită a melodiilor “De ce mă minți” și “Eins, Zwei Polizei”, stârnind furori în platoul “Roata Norocului”, atunci când vedetă va trebui să le redea dintr-o … roabă.

              

Nu pierdeți o nouă ediție plină de umor și bună dispoziție a emisiunii “Roata Norocului”, show-ul prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.