Dan Negru, mesaj de Ziua Muncii: „Se deschide seria știrilor despre turiști nemulțumiți” Unde alege prezentatorul să plece cu familia în vacanță

Author: Laura Macovei

Dan Negru, mesaj de Ziua Muncii pe pagina sa de Instagram

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a transmis un mesaj de 1 mai, Ziua Muncii, pe rețelele sociale. Prezentatorul a vorbit despre inevitabilele știri care urmează să apară.

În minivacanța de 1 mai, cei mai mulți români aleg să petreacă la mare. Cei care nu aleg marea, aleg muntele, puțini fiind cei care rămân acasă sau pleacă în alte localități.

De asemenea, mai sunt și cei care aleg să viziteze o țară străină.

Pentru toți care aleg să plece, Dan Negru vine cu un mesaj în mediul online. Ce le transmite prezentatorul?

Dan Negru, mesaj pentru toți românii de 1 Mai

În ceea ce privește familia sa, Dan Negru mărturisește că își dorește să îi învețe pe copiii săi adevăratele bucurii, nu neapărat cele care se găsesc în vacanțe.

În contextul plecării românilor de acasă în minivacanța de 1 Mai, Dan Negru se așteaptă ca știrile despre nemulțumirea turiștilor să primeze.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: „Știți cât costă unul? Cine dă banii?” Dan Negru a dezbătut subiectul afișelor candidaților la primăria Capitalei

„Încerc să-i învăț pe copiii mei bucuria vacanțelor. De azi se deschide seria știrilor despre turiști nemulțumiți. De la 1 mai apar știrile astea și vor fi breaking news până spre toamnă. Turiști supărați pe avioane, pe cazări, pe restaurante,” a transmis Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

Dan Negru, despre adevăratele bucurii ale vieții

Vedeta Kanal D a atins și un subiect sensibil și anume faptul că adevăratele bucurii nu constau în vacanțe sau un loc departe de casă, ci se găsesc cât mai aproape de noi, însă trebuie să o căutăm și să realizăm cât de importantă este pentru noi. Spre exemplu, faptul că ne trezim dimineața este deja o bucurie.

Citește și: „A fost ucis aici” Dan Negru, dezvăluiri despre povestea mai puțin spusă a unui mare român! Despre cine este vorba

Generația mea a fost mereu nemulțumită, la fel au fost părinții noștri și acu ne urmează copiii, bombănitori și ei. Ne lipsește educația bucuriei! Japonezii învață în școală despre „ikigai”. Așa numesc ei „motivul pentru care să te trezești dimineața”.

Fericirea poate să fie învățată! Bucurați-vă de viață! Nu mai căutați bucuria departe când ea e aproape!,” a mai spus prezentatorul TV.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)