Dan Bittman: " Am suferit enorm..." Dragostea l-a ajutat foarte mult în carieră

,
Dan Bittman
Dan Bittman am suferit enorm

Dan Bittman a făcut destăinuiri incredibile. A suferit enorm, dragostea l-a ajutat cel mai mult în carieră, foarte multe piese au fost scrise la suferinţă.


In articol:

Invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Dan Bittman a făcut destăinuri interesante din viaţa sa, din carieră şi din viaţa personală. Iubirea este un capitol foarte important pentru artist, a făcut multe sacrificii din dragoste.

A suferit Dan Bittman din dragoste

Dan Bittman a avut numeroase idile cu femei foarte importante. Artisul a recunoscut că iubeşte femeile şi nu s-a ferit niciodată să se afişeze, trăieşte aşa cum îi place. Însă, a suferit enorm din dragoste, dar nu regretă, pentru că dragostea l-a ajutat în cariera sa.

"Enorm, Enorm, e ca într-o luptă, e ca în box, nu poţi să intri în ring daca nu ţi-ai luat-o, nu poţi să dai fără ca să o iei. Plus că nu înveţi nimic dacă mergi aşa la sigur. Nu! S-a suferit enorm şi piese. Câte melodi [...] care au dus la chestia asta. Dragostea m-a ajutat foarte mult în carieră, în sensul că foarte multe din piesele pe care le ştiţi sau le ştiu cei care ne urmăresc sunt din suferinţă, din aoleu şi văleleu [...] Ce au fost, vai de capul meu. Deci da, am sufeit din dragoste."

Citeste si: Dan Bittman, in lacrimi, in editia din aceasta seara la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Dan Bittman, cuceritor ca de obicei, a încercat să negocieze cu Denise Rifai, artistul a venit în emisiune cu o mică cutie pentru moderatoare, însă, aceasta nu s-a lăsat prea uşor.

"Pentru că mai am timp, la un moment dat, în timpul emisiunii o să putem negocia. Nu, nu! În sensul de, că poate ce am eu pregătit în spate şi mă înţeapă de 20 de minute s-ar putea să facă în aşa fel încât întrebările să fie mai dulci."

Citeste si: Ce relație au avut Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Cântărețul a dezvăluit totul: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce afaceri are, de fapt, Dan Bittman! Nu numai din muzică a făcut bani!

SURPRIZA inspectorilor OMS care anchetează apariția noului coronavirus. Oamenii de știință din Wuhan recunosc că au fost mușcați de lilieci infectați cu Covid

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

Ce relație au avut Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Cântărețul a dezvăluit totul: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

Cine este fosta soţie a lui Dan Bittman? Arată incredibil şi este implicată în foarte multe proiecte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies