Dacian Cioloș propune introducerea certificatului verde la locul de muncă! Premierul consideră că este cea mai bună soluție pentru a stopa răspândirea virusului Covid-19: A avut succes în alte ţări

,
Dacian Cioloș propune introducerea certificatului verde la locul de muncă!

Certificatul verde la locul de munca

[Sursa foto: PixaBay]

Dacian Cioloș este de părere că introducerea certificatului verde la locul de muncă este cea mai bună soluție pentru a stopa criza sanitară cu care România se confruntă în aceste momente.


In articol:

Premierul propus de Klaus Iohannis susține că măsura cea mai eficientă pentru a stopa răspândirea virusului Covid-19 ar putea fi impunerea certificatului verde la locul de muncă, precizând că în alte țări a avut mare succes.

Dacian Cioloș propune introducerea certificatului verde la locul de muncă

România trece prin cea mai neagră zi de la începutul pandemiei de coronavirus, astăzi au fost înregistrate cele mai multe decese de până acum, 574 de români au murit din cauza infecției cu SARS-CoV-2, în timp ce toate paturile la Terapie Intensivă sunt ocupate.

Dacian Cioloș a vorbit despre măsurile care s-ar putea impune pentru a stopa răspândirea virusului Covid-19 în România.

Dacian Cioloș propune introducerea certificatului verde la locul de muncă!

Ciolos, despre certificatul verde

[Sursa foto: Facebook]

Premierul propus de Klaus Iohannis este de părere că partidul său, USR, ar susține o astfel de măsură care s-a dovedit a avea mare succes în alte țări din Uniunea Europeană.

”Susţinem o măsură care a fost aplicată cu succes în multe state UE încă din vară şi vedem rezultatele. Chiar dacă gradul de răspândire a virusului e mare şi în alte state membre, numărul de morţi e mult mai mic decât în România.

Pare să fi fost o măsură care dă rezultate.

Certificatul verde înseamnă trei posibilităţi: vaccinare, să fii trecut prin boală sau să fii testat. Vrem să aplicăm această măsură pentru acele categorii profesionale care intră în contact cu populaţia într-un fel sau altul. De aceea am propus această măsură şi pentru sectorul public şi pentru sectorul privat. E vorba aici de sănătatea oamenilor”, a

spus Cioloș.

Citeste si: Când va avea România 70% din populație vaccinată împotriva Covid-19. Estimarea Organizației Mondiale a Sănătății

Dacian Cioloș, despre importanța vaccinării în aceste momente de criză

Președintele USR PLUS a vorbit și despre importanța accelerării ritmului de vaccinare în țară și a subliniat că urmează să fie pregătite măsuri care vor ușura accesul la testare al oamenilor, mai ales, după ce Organizația Mondială a Sănătății a decis că se va implica în campania de vaccinare din România, fiind una dintre țările cu cea mai mică rata de vaccinare de la începutul

pandemiei. Țara noastră a trecut de pragul de 6 miliarde de persoane vaccinate și se preconizează ca în doi ani și jumtate 70% din populație va fi vaccinată, dacă ritmul se va menține ca acum.

Dacian Cioloș propune introducerea certificatului verde la locul de muncă!

Ciolos mosuri de stopare a raspandirii virusului

[Sursa foto: Facebook]

”E nevoie şi de o accelerare a ritmului de vaccinare, dar în acelaşi timp vom pregăti şi măsuri de acces la testare pentru persoanele care din diferite motive nu pot să se vaccineze şi pentru a avea acces la mai multe centre de testare, dar şi pentru ca testele să fie accesibile pentru cei care vor trebui să le folosească”, a mai precizat Cioloș.

Citeste si: E oficial! Mii de flacoane de Remdesivir au fost distribuite în aproape 100 de spitale din România

 

Citește-ne pe

Citește și:

E oficial! Mii de flacoane de Remdesivir au fost distribuite în aproape 100 de spitale din România

UDMR îi reproșează lui Emil Boc întâlnirea cu 'scandalagiul extremist' George Simion: 'A fost o greşeală, domnule primar!'

Imaginile cu momentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn lui Dan Alexa stârneau un val de reacții. Mulți s-au gândit că între ei ar fi o relație amoroasă, dar acum a ieșit...

Bilanț coronavirus 19 octombrie 2021: Cele mai negre cifre de la începutul pandemiei! Aproape 19.000 de cazuri și 574 de decese!

Raed Arafat a făcut un anunț important pentru români: "Există acest pericol să apară, în orice moment, o mutație care să ducă la apariția unei tulpini noi"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies