Cutremurator: acest barbat a murit la cateva secunde dupa ce a baut dintr-un pahar pe care chiar sora lui i l-a dat! Uite ce era in el

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 18:40

Clipul de mai jos a starnit dezbateri aprinse pe retelele de socializare si a socat multa lume prin duritatea lui.

Imaginile prezinta ultimele momente din viata lui Max Bromson, un barbat in varsta de 66 de ani, din Australia, bolnav de cancer osos. Deoarece nu mai putea indura suferinta, el a ales sa fie eutanasiat, desi acest lucru este interzis in Australia.

Astfel, s-a strans intr-o camera de hotel alaturi de familia lui, iar cea care i-a inmanat paharul cu substanta letala a fost chiar sora lui, care a decis ca, ulterior, sa posteze filmuletul socant pe YouTube.

Multa lume cere ca familia sa fie trasa la raspundere pentru moartea acelui om. Altii insa sunt de parere ca barbatul a facut ce era mai bine pentru el, avand in vedere starea precara de sanatate pe care o avea, si chinurile prin care trecea zi de zi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Voi

ce parere aveti?

 

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!