Cutremurator: acest barbat a murit la cateva secunde dupa ce a baut dintr-un pahar pe care chiar sora lui i l-a dat! Uite ce era in el

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 18:40

Clipul de mai jos a starnit dezbateri aprinse pe retelele de socializare si a socat multa lume prin duritatea lui.

Imaginile prezinta ultimele momente din viata lui Max Bromson, un barbat in varsta de 66 de ani, din Australia, bolnav de cancer osos. Deoarece nu mai putea indura suferinta, el a ales sa fie eutanasiat, desi acest lucru este interzis in Australia.

Astfel, s-a strans intr-o camera de hotel alaturi de familia lui, iar cea care i-a inmanat paharul cu substanta letala a fost chiar sora lui, care a decis ca, ulterior, sa posteze filmuletul socant pe YouTube.

Multa lume cere ca familia sa fie trasa la raspundere pentru moartea acelui om. Altii insa sunt de parere ca barbatul a facut ce era mai bine pentru el, avand in vedere starea precara de sanatate pe care o avea, si chinurile prin care trecea zi de zi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Voi ce parere aveti?

 

 

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!