Cutremur! Seismul a avut 6,4 grade. America e ingrozita

S-a cutremurat America! Seism violent de 6,4 grade: Lumea e îngrozităMomente de groază în statul american California. Acesta a fost zguduit de un puternic seism cu magnitudinea de 6,4 grade, resimţit într-un vast perimetru, au informat United States Geological Survey (USGS) şi martori, potrivit AFP şi Reuters.

Epicentrul cutremurului a fost localizat în apropiere de oraşul Ridgecrest, în regiunea Searles Valley, la circa 240 km nord-est de Los Angeles, iar adâncimea sa a fost evaluată la doar 8,7 km, ceea ce a amplificat efectul, a precizat Institutul de studii geologice din SUA.

Cutremurul, resimţit până la Los Angeles, a fost urmat de mai multe replici de intensitate mai mică. California este situată în aşa-numitul cerc de foc al Pacificului şi este frecvent zdruncinată de cutremure. Mai multe incendii au izbucnit, iar autoritatile au declarat stare de alerta. Pana in prezent, nu s-au declarat victime!

Seismul s-a inregistrat la ora 4:30 (ora Romaniei) si a avut peste 160 de replici

cutremur america

Acesta a fost cel mai puternic cutremur din California din ultimii 25 de ani. Ultimul seism mai mare a fost în 1994, de 6,7 grade pe scara Richter.

Citeste si: Roxana si Bianca, la un pas de bataie! Afla din ce cauza Bianca reactioneaza violent la adresa rivalei sale si pana unde se va ajunge, MAINE, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Simina de la "Puterea dragostei", in lacrimi! Sar scantei intre ea si Jador! Iata ce anume a adus-o intr-o stare de tristete profunda!

Citeste si: FOTO exclusiv. Arata fabulos si tocmai si-a sarbatorit ziua de nastere ca-n povesti: trei zile si trei nopti

sursa: capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate