Cutremur! Romania s-a cutremurat! Seismul puternic de noaptea trecuta a alertat INCDFP

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a transmis că un cutremur cu magnitudinea de 3,7 pe Richter s-a produs in Romania


In articol:

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a transmis că un cutremur cu magnitudinea de 3,7 pe Richter s-a produs vineri dimineaţa, la ora locală 1:42, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Seismul a avut loc la o adâncime de 113 kilometri, iar epicentrul s-a aflat la 68 km est de Braşov, 83 km nord-est de Ploieşti, 110 km sud de Bacău, 123 km vest de Brăila şi Galaţi şi 135 km nord de Bucureşti, informează agerpres.ro

Seismele de anul acesta

În luna decembrie, în România, au fost înregistrate 14 cutremure cu magnitudini între 2,1 şi 3,8 pe Richter.

În acest an, cel mai semnificativ cutremur a avut magnitudinea de 4,7 pe scara Richter şi s-a produs în judeţul Suceava pe 18 mai 2019.

În 2018, în data de 28 octombrie, a avut loc în România, în judeţul Buzău, un seism de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită şi la Bucureşti.

sursa: capital.ro

Citeste si: Profetia lui Nostradamus pentru 2020 referitoare la Romania. Este cutremurator

Citeste si: A fost cutremur! Romania s-a cutremurat noaptea trecuta. Ce magnitudine s-a inregistrat

Citeste si: Cutremur puternic in Romania, in urma cu putin timp! Seismul a avut epicentrul intr-o zona neobisnuita! Iata ce magnitudine ingrijoratoare a avut!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies