Cutremur intr-o zona neobisnuita din Romania! Iata unde a fost localizat epicentrul seismului si ce magnitudine a avut!

Author: D.I.
Actualizat: 01 dec 2021, 00:00

Un cutremur de 2,7 grade pe scara Richter a avut loc duminică, de 1 Decembrie, în România.

Seismul s-a produs la ora 15:21, în Oltenia, județul Mehedinți, la o adâncime de 5 kilometri, potrivit datelor Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Craiova (108 km), Timișoara (156 km), Nis (162 km), Belgrad (165 km), Sibiu (174 km), Pitești (183 km), Arad (190 km).

Cel mai mare cutremur din acest an din România, de 4,5 grade pe scara Richter, a avut loc pe 3 septembrie, în zona seismică Vrancea.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Cutremur puternic vineri dimineața, în România. Seismul s-a resimțit și în mai multe orașe

Citeste si: Marmureau a facut anuntul despre marele cutremur: ''Pana acum nu am gresit deloc''

Citeste si: Sunt motive sa INGRIJORAM? Ce spune Gheorghe Marmureanu despre cutremur: "A fost un seism..."

Citeste si: Cand vine marele cutremur in Romania? Gheorghe Marmureanu a facut noi precizari uluitoare in ceea ce priveste un viitor seism, extrem de puternic in tara noastra!

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies