Cum va fi vremea până de Crăciun și Revelion: Românii trebuie să se pregătească de temperaturi sub medie

,
 vremea de Crăciun și Revelion

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion? Românii trebuie să se pregătească de temperaturi sub medie

[Sursa foto: PixaBay]

Ne apropiem cu pași repezi de jumătatea iernii, iar vremea începe să se schimbe în acest sens. Temperaturile vor scădea considerabil în perioada care urmează și ne putem aștepta la ninsori și viscole în mare parte a țării.


In articol:

Sărbătorile de iarnă reprezintă evenimente foarte importante din viața românilor. Aceștia își doresc să petreacă aceste zile de sărbătoare împreună cu familia și cei dragi, iar vremea frumoasă reprezintă un factor principal în bunăstarea lor.

Meteorologii au emis recent prognoza meteo completă pentru următoarea perioadă a iernii. Vremea va fi în mare parte frumoasă, însă temperaturile vor scădea considerabil în comparație cu cele din perioada anterioară. Iată cum va fi vremea de Crăciun și Revelion:

13 – 20 decembrie 2021

Temperaturile în această săptămână vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit în majoritatea regiunilor, exceptând zona de vest a României care va trece printr-o perioadă mai răcoroasă decât în restul țării. Numărul precipitațiilor va crește în zonele centrale și cele nord-estice și va scădea în cele din vest și sud-vest. În restul țării, precipitațiile vor fi normale pentru această perioadă a anului.

Citeste si: Cum va fi vremea de Revelion 2022. Zonele din țară unde va ninge în noaptea dintre ani. Prognoza meteo anunțată de ANM

20 – 27 decembrie 2021

Temperaturile vor fi mai scăzute decât în mod normal în această perioadă, mai ales în regiunile intracarpatice și în sud-estul extrem al țării. La munte ne putem aștepta la valori termice negative, însă în restul țării frigul nu va fi atât de puternic accentuat. Nivelul de precipitații va fi scăzut, sub medie, în toată România, mai ales în zonele de vest și nord-vest.

Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion? Românii trebuie să se pregătească de temperaturi sub medie

27 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022

România se va lovi de temperaturi scăzute sub medie în această săptămână, zonele muntoase aflându-se în zona temperaturilor negative. Precipitațiile vor fi normale în majoritatea zonelor țării, însă excepție fac regiunile vestice și cele nord-vestice, unde nivelul de precipitații va fii sub limita normală.

Citeste si: Prognoza meteo ANM luni, 13 decembrie 2021: Vremea se va răci în aproape toată țara!

2 – 10 ianuarie 2022

Toată țara va trece printr-o perioadă foarte friguroasă în această săptămână, temperaturile medii fiind sub limita normală. Regimul pluviometric va fii deficitar în toată România, nivelul precipitațiilor fiind mai mic decât în mod normal în această perioadă a anului.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Prognoza meteo ANM marți, 16 august 2022. Mai bine de jumătate de țară este sub cod galben de ploi puternice, grindină și vijelii

Voldomir Zelenski, ieșire furtunoasă: 'Vladimir Putin se teme de moarte!' / 'Nu există un embargo total asupra aprovizionării cu energie'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prognoza meteo ANM luni, 15 august 2022. Vremea se schimba radical! Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben de ploi torențiale, vijelii și grindină! Iată regiunile vizate!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies