Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților. Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 februarie 2022. Unde va ninge de Valentine's Day 2022

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 09 nov 2022, 09:20

De Valentine's Day 2022, temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar 

Sursa: unsplash

Prognoza meteo ANM pentru Ziua Îndrăgostiților a fost publicată. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări de Valentine's Day, mai exact luni, pe 14 februarie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea în următoarea perioadă.

Astfel, în preajma zilei de 14 februarie 2022, atunci când românii sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților sau Valentine's Day, vremea va fi în general frumoasă, în anumite regiuni schimbătoare, iar temperaturile, chiar dacă vor mai coborî, în continuare se vor menține peste valorile normale pentru această perioadă a anului. 

Prognoza meteo ANM luni, 14 februarie 2022. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților?

Potrivit informațiilor venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea se va menține rece pe 14 februarie 2022, de Ziua Îndrăgostiților.

Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 7 și 8 grade, urmând ca în zilele următoare să se mai încălzească. În ceea ce privește minimele termice, acestea vor fi cuprinse între -1 și 1 grad.

Meteorologii anunță că pe 14 februarie 2022, de Valentine's Day, precipitațiile vor fi moderate din punct de vedere cantitativ și vor mai fi condiții de ninsoare în special în zonele montane. 

Vremea va fi schimbătoare la nivelul întregii țări, vântul mai poate prezenta intensificări de scurtă durată, atingând viteze mai mari în special în zonele înalte de munte. 

Vremea în București luni, 14 februarie 2022, de Ziua Îndrăgostiților 

Cei care vor alege să sărbătorească Valentine's Day 2022 în București trebuie să știe că vor avea parte de o zi frumoasă, însorită și destul de caldă pentru data din calendar.

Meteorologii anunță că luni, 14 februarie 2022, temperatura maximă va atinge valoarea de 11 grade în București, o temperatură potrivită mai mult pentru luna martie. Pe parcursul zilei, atmosfera va fi una plăcută, iar cerul va fi mai mult senin.

Noaptea, cerul va rămâne în continuare senin, nu vor exista șanse de precipitații, iar minima va fi de -3 grade.

Vremea în Brașov luni, 14 februarie 2022, de Ziua Îndrăgostiților 

După mai multe zile cu ninsori și vânt puteric, de Ziua Îndrăgostiților, vremea se anunță frumoasă la Brașov. În timpul zilei, soarele va străluci cu putere, cerul va fi mai mult senin, iar temperatura maximă va urca până în jurul valorii de 7 grade. 

Nu vor apărea prea multe schimbări nici după lăsarea serii. Astfel, cerul va fi în continuare mai mult senin, însă se va face ceva mai frig, astfel că minima din termometre va coborî până la -1 grad.

Deși nu mai sunt anunțate ninsori, cei care vor alege să își petreacă Valentine's Day în zonele montane vor avea parte în continuare de peisaje de vis, având în vedere că a nins cu putere în ultimele zile și s-a depus strat consistent de zăpadă.

Citeste si: Valentine’s Day 2022. Mesaje, SMS-uri și felicitări virtuale pe care să le trimiți persoanei iubite pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților

Vremea în minivacanța de Mica Unire: Prognoza meteo pentru perioada 21-24 ianuarie 2023

Vremea în Constanța luni, 14 februarie 2022, de Ziua Îndrăgostiților 

Cuplurile care și-au propus să își sărbătorească iubirea la malul mării, într-un cadru romantic, vor avea parte de vreme bună pe 14 februarie 2022. De Valentine's Day 2022 se anunță vreme cu nori și soare la Constanța și o temperatură maximă de 7 grade. În timpul nopții, meteorologii anunță că se vor mai strânge norii, iar minima va fi de 1 grad.  

Citeste si: Când își serbează ziua de nume cei care poartă numele Sfântului Valentin. Se spune sau nu „La mulți ani!” pe 14 februarie 2022, de Valentine’s Day

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies