Horoscop karmic pentru luna februarie 2022. Zodiile de foc se reinventează

Autor: Marina Ionescu

Descoperă horoscopul karmic pentru luna februarie 2022. Află ce îți rezervă astrele!

Conform horoscopului karmic, zodiile de foc se vor reinventa din punct de vedere profesional în luna februarie 2022.

Citeste si: Horoscop de Valentine's Day, 14 februarie 2022. Ce zodii își găsesc pereche și ce zodii rămân singure

Horoscop karmic pentru luna februarie 2022

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au mai multe avantaje în luna februarie.

Nativii norocoși vor beneficia de lucruri noi, vor învăța și vor încerca să se autodepășească. 

Horoscopul karmic al lunii februarie aduce veşti interesante pentru zodiile de foc. Berbecii se simt mai bine poziționați la locul de muncă și au tot mai des cuvântul în situații de criză. Vor simţi un val puternic de vitalitate, vigoare, intenţie şi motivaţie ce îi poate ajuta în rezolvarea unor probleme.

De asemenea,  Leii sunt văzuți bine la serviciu, ba chiar pot fi promovați. Au de făcut multe alegeri pe plan personal, iar de data asta vor decide bine.

Citeste si: Horoscop chinezesc vineri, 4 februarie 2022. Nativii din zodia Câine vor trece prin momente grele. Neînțelegeri pentru Tigrii

Săgetătorii sunt și ei în centrul atenției încă din prima zi din luna februarie.

Au de câștigat dacă vor continua pe drumul pe care au început să meargă la începutul anului.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt cele mai sensibile, intuitive și generoase dintre toate. În luna februarie își fac noi prieteni. Racii sunt mai deschiși la colaborări noi, iar sfaturile lor sunt la mare căutare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Scorpionii au o lună extraordinară, sunt conduși de emoții, pentru că sunt pe karmă pozitivă în dragoste. Zodiile de Apă se implică profund într-o relaţie de dragoste şi sunt familişti convinşi.

Peștii au și ei parte de schimbări benefice în luna februarie. Nativii de apă reușesc să își revină după o perioadă destul de îndelungată de necazuri. Vor sta bine cu banii.

Zodiile de pământ, schimbări de paradigme

Zodiile de Pământ au personalități puternice, bine definite, cu trăsături frumoase și calități deosebit de apreciate de toate semnele zodiacului. Zodiile de Pământ sunt cele mai raționale, practice și stabile dintre toate.

În luna februarie, zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pornesc pe niște drumuri inițiatice. Acești nativi vor fi aplecați către chestiuni legate de spiritualitate, filozofie, către toate lucrurile pe care până acum le luau în derâdere.

Zodiile de Pământ sunt cele mai pragmatice. Taurii își revendică anumite drepturi și o fac argumentata, calm, renunțând la tonul agresiv caracteristic. Fecioarele citesc mult și sunt puse să învețe chiar și meserii noi. 

Capricornii fac bani și din piatră seacă. Își schimbă principiile după care s-au ghidat până acum și le iese totul ca la carte.

Citeste si: Horoscop zilnic 7 februarie 2022. Sfatul zilei de luni! O zodie are mult noroc astăzi! Leii nu se simt prea bine

Zodiile de Apă sunt cele mai sensibile, intuitive și generoase dintre toate. Viața lor, deciziile, acțiunile și dorințele lor sunt dictate adesea de sentimente, de emoții și de intuiția lor puternică

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o lună atipică. Vărsătorii sunt cei mai favorizați și au succese la toate capitolele. Gemenii se pot confrunta în continuare cu probleme de imagine. Balanțele nimeresc în niște conflicte de familie.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!