Horoscop de Valentine's Day, 14 februarie 2022. Ce zodii își găsesc pereche și ce zodii rămân singure

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 nov 2022, 09:25

Horoscop de Valentine's Day, 14 februarie 2022. Ce zodii își găsesc pereche și ce zodii rămân singure

Sursa: PixaBay

Se anunță noroc în dragoste pentru unele zodii de Valentine's Day, dar și ghinion. Iată în care dintre categorii te încadrezi!

Berbec

Din păcate, o trăsătură de caracter a Berbecilor este graba, care strică treaba, după cum știm, astfel că mereu se grăbesc să facă lucruri și să ia decizii fără să gândească.

Uneori dau dovadă de ignoranță și omit anumite detalii foarte importante care, în final, le aduc suferință tot lor. Sfârșesc răniți rapid, pentru că ajung să între în relații cu oameni cu care nu se aseamănă atât de mult, lucru de care devin conștienți mult prea târziu. Din fericire pentru ei, vor observa chiar înainte de sărbătoarea iubirii că lucrurile nu mai sunt la fel în relația lor. 

Fecioară

Fecioarele sunt foarte pretențioase și se cred mereu superioare celorlalți. Au prea multe așteptări de la partenerii lor și oferă mult prea puțin în schimb, în special când vine vorba de respect, iubire și sentimente.

Citeste si: Horoscop zilnic 5 februarie 2022. Sfatul zilei de sâmbătă! O zodie are mare succes, Săgetătorii nu se simt bine!

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Vor să domine și să-și controleze partenerul la orice pas, lucru care va destrăma relația lor.

Săgetător

Săgetătorii nu se simt bine în perioada asta, motiv pentru care sunt și instabili din punct de vedere emoțional. Aceștia se vor sătura de reproșurile aduse de partenerul de viață și vor lua decizia de a încheia relația în care se află.

Lună Plină februarie 2023: Zodiile care vor avea parte de o surpriză majoră. Luna Plină a Zăpezii înlătură toate obstacole din viața lor!

Citeste si: Horoscop dragoste februarie 2022. Leii își întâlnesc sufletul pereche. Probleme în cuplu pentru Capricorni

Aveau speranța că lucrurile se vor remedia, dar nu a fost deloc așa, motiv pentru care aleg să se despartă de parteneri.

Vărsător

Vărsătorii sunt peroane sensibile și sufletiste, care fac totul pentru a-i face pe cei din jurul lor fericiți, chiar dacă asta înseamnă ca uneori să se neglijeze. Se îndrăgostesc destul de repede, fără a încerca să cunoască prea mult persoana cu care intră într-o relație. Pentru că au o bunătate naivă, cei din jurul lor profită de asta. Vărsătorii nu se vor mai înțelege deloc cu partenerii lor de viață și vor lua decizia de a se îndepărta o vreme de aceștia.

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies