Cum trebuie evitată o nouă pandemie. Bill Gates: Vreau să împărtășesc oamenilor ceea ce știu

,
Bill Gates

Bill Gates

[Sursa foto: Facebook Bill Gates ]

Bill Gates susține că pandemia de COVID-19 poate fi ultima. Miliardarul a dedicat o carte acestui subiect, împărtășind astfel cunoștințele sale.


In articol:

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, a dezvăluit într-o postare făcută publică pe blogul său, GatesNotes, că titlul noii sale cărți va fi „Cum să previi următoarea pandemie”. Aceasta va fi publicată la sfârșitul primăverii din anul acesta.

Bill Gates

Bill Gates

[Sursa foto: Facebook Bill Gates ]

Citeste si: Bill Gates anunță noua pandemie globală. Cofondatorul Microsoft a transmis un mesaj dur guvernelor lumii

Cum trebuie evitată o nouă pandemie

Conform miliardarului, urmează să publice o carte în care va explica cum a ajuns să fie subiectul conspirațiilor mondiale în privința pandemiei. Mai mult, în cartea lui va explica ce trebuie să facă omenirea să ocolească o nouă pandemie.

„Nu suntem atât de aproape de sfârșitul acestei pandemii pe cât ne-am dori, dar am învățat multe despre cum să împiedicăm acest lucru să se întâmple din nou”, a spus Gates într-o filmare care vine la pachet cu anunțul.

Citeste si: Bill Gates face anunțul anului! Cofondatorul Microsoft a spus ce se va întâmpla cu pandemia de coronavirus în 2022

Cartea fondatorului Microsoft, pasionat de virusologie, va apărea pe piață prin Knopf în SUA și Penguin Random House la nivel internațional. Acesta va stabili pași specifici pentru modul în care societatea poate preveni viitoarele pandemii și poate oferi o asistență medicală globală mai bună, a spus el. Va include, totodată, lecții din conversațiile sale cu liderii din domeniul sănătății publice, inclusiv Anthony Fauci, consilier medical șef al președintelui, și Tedros Adhanom Ghebreyesus, liderul Agenției Națiunilor Unite pentru Sănătate.

„Urmăresc pandemia de COVID încă din primele zile, lucrând cu experți externi, dar și cu cei ai Fundației Gates, care se luptă cu bolile infecțioase de zeci de ani. În acest proces, am învățat multe despre pandemie și despre cum o vom opri pe următoarea și vreau să împărtășesc oamenilor ceea ce știu.

În această carte, descriu pașii pe care îi putem face nu doar pentru a preveni viitoarele pandemii, ci și pentru a oferi cea mai bună îngrijire medicală pentru toată lumea. Descriu lecțiile pe care le putem învăța din această pandemie, inovațiile de care avem nevoie pentru a salva vieți și noile instrumente de care avem nevoie pentru a lupta timpuriu și eficient cu agenții patogeni”, a scris Gates.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Motivul pentru care FBI cercetează casa lui Donald Trump din Florida. Ce legi a încălcat fostul președinte american

Rușii de la Transneft anunță că Ucraina a oprit fluxul de petrol către Europa deși a primit bani: Au fost ordinele UE

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

A început campania de vaccinare pentru variola maimuței în Italia. Cazurile continuă să se răspândească

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies