Sari la conținut

Cum si-au luat teapa Speak si Vladimir Draghia chiar in platoul emisiunii “Roata Norocului”?

Cum si-au luat teapa Speak si Vladimir Draghia chiar in platoul emisiunii “Roata Norocului”?

Speak si Vladimir Draghia, celor doua vedete care vor juca in aceasta duminica, la “Roata Norocului”, emisiune difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D, vor fi in mare impas atunci cand vor trebui sa aleaga sau sa refuze surpriza din partea lui Bursucu.

Dupa indelungi dezbateri si negocieri intre cele doua tabere, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, pe de-o parte, si Vladimir Draghia si Speak, de cealalta parte, s-a ajuns la o intelegere: artistii au acceptat oferta prezentatorilor show-ului. S-a aruncat cu mii de puncte, s-a ofertat si contra ofertat, s-au dus lupte intense in platoul “Roata Norocului”.
Emotie si tensiune uriasa, ochii celor doi erau atintiti spre cutia care ascundea surpriza castigata, moment in care fiecare dintre acestia isi dadeau cu presupusul despre ceea ce ar putea fi in cutie.

“Cred ca ai acolo cheile de la masina!”, a spus Speak.
Daca au facut targul corect Speak si Vladimir Draghia si ce anume au castigat cei doi pentru familia in beneficiul careia joaca veti putea afla urmarind o noua editie a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!

viewscnt
stirilekanald.ro
realitatea.net