Cum să decorăm casa de Crăciun, pentru un spirit de sărbătoare

,


In articol:

Pentru a avea o atmosferă festivă cât mai reușită de sărbători, este important să nu lipsească bradul de Crăciun, iar în plus să se pună în aplicare câteva idei de decorare creative și festive inedite, pentru ca fiecare an să fie unic.

Alegerea bradului, depinde de preferințele fiecăruia, dar și de spațiul de care dispune. S-a observat că mulți români preferă în ultima vreme brazi de lux, care au formă conică și o coroană foarte bogată, atât la bază cât și spre vârf. Efectul acestor brazi artificiali de lux este creat de atât de înălțime, dar și de calitatea materialelor, din care sunt realizați. După ce sunt împodobiți cu ornamente, globuri roșii, albe, argintii și aurii, cu instalații cu LED-uri colorate, brazii vor arăta senzațional în orice loc din casă.

Pentru familiile cu mulți copii ar fi perfect un brad artificial Royal Super Lux, care vine în trei variante de înălțime, de 180 cm, 220 cm sau 250 cm (cu tot cu suport), fiind indicat atât pentru orice tip de spațiu. Un brad de lux poate fi folosit și de firmele care trebuie să se pregătească pentru sărbătorile de Crăciun și Anul Nou.

În această perioadă de sfârșit de an, magazinul online care comercializează acest model de brad artificial oferă un cupon de reducere în valoare de 50 RON; acesta are codul" CADOU50" și este valabil la comenzi online în valoare de cel puțin de 600 RON.

Spiritul de sărbătoare în casă este creat și de decorațiunile de Crăciun

În acest an, din cauza crizei generate de pandemia de coronavirus, probabil că oamenii vor fi mai atenți la bani, vor dori să facă economie, de aceea caută oferte de brazi

artificiali, pe care îi pot folosi și 5-10 ani. În ceea ce privește decorul din casă, ei țin cont și de tendințele de Crăciun 2020, la care s-au referit anumiți designeri.

Stilul rustic este în trend și poate fi realizat cu elemente precum: țesături simple, ornamente din pânză de sac și sfoară, conuri de pin, coronițe din ramuri de brad, decorațiuni din lemn, fructe uscate, etc.

Pentru a crea un decor de Crăciun ai nevoie de ornamente din materiale naturale, care nu sunt neapărat foarte scumpe dacă se fac acasă, cu puțină muncă și imaginație.

Alte idei de decor pentru Crăciun sunt:

 • Perne cu tematică de Crăciun, lumânări parfumate și felinare

 • Autocolante și postere cu Crăciunul, ornamente frumoase care se pun la fereastră

 • Instalații cu becuri colorate sau cu LED-uri strălucitoare

 • Borcane din sticlă și platouri pline de fructe și dulciuri cu tematică de Crăciun (biscuiți în formă de om de zăpadă, brăduț, steluțe, pinguini, ursuleți, inimioare și altele)

 • Lumânări handmade, liniștitoare și calmante

 • Ornamente din globuri colorate și baloane

 • Flori artificiale pentru a spori atmosfera festivă în casă

 • Achiziționarea unei flori de apartament cum este de exemplu Crăciunița, care se găsește în supermarketuri și în florăriile din oraș

 • Ornamente din pâslă, în diferite culori, care pot fi agățate și în bradul de Crăciun

 • Crenguțe de brad la fereastră de care se agață ornamente distractive (conuri de brad, ghinde, nuci, felii uscate de portocală și lămâie) pentru a obține un aspect cu adevărat natural.

  Din elementele de decor nu trebuie să lipsească nici crenguța de vâsc, cu tonurile sale verzi, despre care se spune că este un simbol al Crăciunului și al romantismului. Vâscul are diferite semnificații, toate interesante, de aceea oamenii nu uită să-l cumpere pentru casă. De exemplu:

 • Vâscul după ce a fost tăiat, nu trebuie să atingă pământul, deci în casă trebuie agățat într-un loc, care poate fi deasupra ușii, pentru a proteja locuința în zilele ce au mai rămas din acest an

 • Vâscul se folosește de Crăciun, pentru că este considerat sacru

 • Tinerii îndrăgostiți se sărută sub crenguța de vâsc, aceasta fiind o tradiție de Crăciun.

  Ghirlandele colorate sunt elemente ce aduc un plus de unicitate bradului de Crăciun și de aceea sunt cumpărate în perioada sărbătorilor de iarnă.

  Crăciunul este fără îndoială un moment special pentru oameni, toți își doresc puțină căldură, confort și veselie. Dacă acorzi atenție detaliilor și mizezi pe decorațiuni de calitate, poți transforma imediat atmosfera din casă sau de la birou!

 

Citește-ne pe
Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ferman, Beliz si Adil fac front comun pentru a salva viata unei fetite

Bill Gates strânge bani pentru o nouă revoluție industrială: 'Evitarea unei catastrofe climatice necesită o nouă revoluţie'

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Sarbatoare mare pe 21 SEPTEMBRIE 2021. Ce sfinți sărbătorim! Ce NU este bine sa faci in aceasta zi

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, decizie extrema pentru Ferman

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies