Cum s-a schimbat Alina Sorescu de când s-a despărțit de fostul partener și cum resimt fiicele ei divorțul: „O schimbare a fost în viața lor”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 ian 2023, 14:15

 

Cum s-a schimbat Alina Sorescu de când s-a despărțit de fostul partener și cum resimt fiicele ei despărțirea: „O schimbare a fost în viața lor”

Sursa: Instagram

Alina Sorescu a fost invitată în emisiunea Teo Show, unde a făcut declarații în exclusivitate despre divorțul prin care trece, dar și despre schimbările pe care acesta le-a adus în viața ei și a fiicelor lor.

Alina Sorescu a intrat în anul 2023 cu o viață foarte frumoasă din punct de vedere profesional, dar și cu o schimbare marcantă în plan personal. Aceasta este în divorț de tatăl fetițelor sale, dar programul încărcat pe care îl are nu îi dă timp să se gândească la evenimentele negative.

Alina Sorescu a devenit o versiune mai bună a ei

Anul 2022, deși i-a adus un divorț, a făcut-o pe artistă mult mai puternică și mult mai ancorată în realitate, lucru ce este convinsă că îi va fi de mare ajutor în viitor.

„Sunt un om foarte tolerant, un om care are multă răbdare,(...) să dau timp celuilalt de lângă mine. Timpul mi-a arătat că, uneori, poate nu a fost bine să fac așa, dar, pentru mine, răbdarea e un atuu.

Cred că, întotdeauna, timpul le rezolvă pe toate.

Simt că am mai multă încredere în mine, simt că mă prețuiesc mai mult, simt că sunt mai atentă la primele semnale pe care le simt în legătură cu orice, am o intuiție foarte bine dezvoltată și vor avea încredere în ceea ce simt de acum încolo”, a povestit Alina Sorescu.

Citește și: Alina Sorescu a organizat un concert spectaculos de sărbători, în scop caritabil, la Ateneul Român. Printre invitații de renume s-au numărat maestrul Gheorghe Zamfir și soprana Silvia Micu

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alina Sorescu are o relație specială cu fetele ei

Alina este o mamă devotată și care își iubește fiicele mai presus de orice. Tocmai din acest motiv, artista se asigură că divorțul nu le va afecta foarte tare, mai ales că micuțele o iubesc la fel de mult.

„Le simt că sunt foarte mândre, sunt foarte mândre atunci când mă oprește cineva pe stradă să facă o poză cu mine sau colegi de clasă le spun că mă apreciază.  Ca orice părinte mândru, evident că, atunci când sunt momente importante, mă mândresc cu Raisa și Carolina.

O schimbare a fost în viața lor, încerc și încercăm să fie cât mai lină această trecere și să sperăm că lucrurile se vor așeza, chiar dacă a fost un an mai complicat, sperăm ca lucrurile să

se liniștească în 2023 pentru toată lumea.

Fetițele nu, apele (n.r. sunt neliniștite). Dar, ușor, ușor, să sperăm că vom găsi liniștea de care au nevoie, în mod special ele.

Citește și: Exclusiv! Alina Sorescu, detalii despre relația cu fiicele ei: "Suntem ca trei surori" Cum a ales artista să își petreacă Sărbătorile în plin divorț de Alexandru Ciucu

Norocul meu a fost că am avut o familie foarte unită, o am și în continuare, de care am fost foarte legată”, a mai spus aceasta.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!