Ce spune Alina Sorescu despre o nouă relație, în plin proces de divorț

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 iun 2022, 16:19

Alina Sorescu nu refuză o posibilă nouă relație

Sursa: Instagram

Alina Sorescu a depus actele de divorț la începutul acestui an. Acum, artista așteaptă ca procesul de divorț să înceapă și a spus și ce părere are despre posibilitatea începerii, la un moment dat, a unei noi relații.

Alina Sorescu s-a despărțit de Alexandru Ciucu și așteaptă ca acest lucru să se întâmple și în acte. Cu toate că artista a declarat, în mai multe rânduri, că vrea să se ocupe de fetele sale, aceasta nu exclude posibilitatea unei noi relații.

„N-aș spune « nu » niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele.

Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc ”, a spus Alina Sorescu, potrivit cancan.ro.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era plecat la un master la Paris.

Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Citeste si: Cum încearcă Alexandru Ciucu să-i ia fetițele Alinei Sorescu, după despărțire! Artista a făcut lumină și a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită.

El cere ca fetele să rămână la el. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”, a mai spus Alina Sorescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alina Sorescu este încrezătoare în viitor

Cu toate că perioada prin care trece nu este una deloc ușoară, Alina Sorescu nu se dă bătută și continuă să creadă că lucrurile se vor așeza exact așa cum trebuie. De asemenea, aceasta a recunoscut că ea este cea care a depus actele de divorț.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viață- și cu bune și cu rele.

Nu sunt nici prima, nici ultima. Voi mă știți de atâta timp că am crescut cu voi, lângă voi. Așa se întâmplă, să trecem și prin lucruri mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe, cu fruntea sus pentru copii, că, de fapt, ei sunt motorul și motivația.

Citeste si: Cine este presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu. Georgiana ar fi fost cea mai bună prietenă a Alinei Sorescu

E o perioadă sensibilă, pentru că da, eu am depus actele de divorț. Deocamdată, noi vorbim despre o ordonanță prin care să fie stabilit domiciliul fetelor, până când se va soluționa acest process. Adică, deocamdată, divorțul nici nu s-a întâmplat încă, deci discuția este lungă.

E complicat, pentru că e vorba despre fete. Dar încerc să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. E minunat, că am foarte multă activitate pe care, oricum, o aveam programată, pentru că venea 1 iunie și eu, de obicei, în perioada asta, eram pregătită cu noutăți!”, a spus Alina Sorescu în emisiunea ”Teo Show”.