Cum au petrecut Özcan Deniz și mai tânăra lui iubită, Samar Dadgar, de Ziua Îndrăgostiților! Iată cum au fost surprinși de paparazzi!

,

Özcan Deniz și Samar Dadgar au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților. Iată cum au fost surprinși!

La finalul anului trecut, celebrul Ozcan Deniz a trecut prin cea mai dificilă perioada a viețîi sale, deorece a pierdut custodia fiului sau Kuzey, în favoarea fostei lui soții, Feyza Aktan, care s-a luptat că o leoaică să câștige tutela fiului lor. Între timp îndrăgitul actor se pare că a depășit problemele personale și a decis să meargă mai departe. De Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, Ozcan Deniz a petrecut alături de nouă să iubita, mai tânăra creatoare de modă de origine iraniană, Samar Dadgar.

Cum au petrecut Özcan Deniz și mai tânăra lui iubita, Samar Dadgar, de Ziua Îndrăgostiților!

După multe ralatii eșuate, celebrul actor și cântăreț Ozcan Deniz credea că și-a întâlnit mare iubire în persoană Feyzei Aktan, o femeie mult mai tânăra decât el, care i-a devenit și soție. Însă lanțul de iubire s-a rupt după numai 15 luni, în ciuda faptului că venise pe lume și fiul lor, Kuzey. Cei doi soți au divorțat și de atunci au început să se lupte constant pentru custodia copilului. În cele din urmă, după un proces îndelungat și anevoios, renumitul Ozcan Deniz a pierdut custodia micuțului.

Însă viața merge mai departe, iar faimosul actor, în vârstă de 50 de ani, se pare că iubește din nou. Spre finalul anului trecut, presă din Turcia a anunțat că Ozcan Deniz iubește din nou.

Iar la câteva zile, cei doi îndrăgostiți s-au afișat împreună, semn că deja formau un cuplu.

ozcan deniz

Ozcan Deniz, alaturi de noua sa iubita

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Ozcan Deniz, prima apariție publică, după ce a pierdut custodia fiului său! Iată alături de cine a fost surprins fermecătorul actor la repetiile pentru primul lui concert din acest an!

Samar Dadgar este o creatoare de modă de origine iraniană, în vrâsta de doar 26 de ani, însă diferența de vârstă nu a contat niciodată în ecuația iubirii pentru celebrul Ozcan Deniz, deoarece toate fostele sale iubite au fost mult mai tinere decât el.
Prima poză publicată în compania frumoasei sale iubite, Samar, a apărut pe contul de socializare al actorului chiar de Revelion, semn că aceștia au petrecut împreună.

ozcan deniz

Ozcan Deniz si noua sa iubita

[Sursa foto: gecce.com.tr]

De curând, Özcan Deniz și nouă să iubita, Samar Dadgar au petrecut o seară romantică, într-o locație de lux, dintr-un cartier exclusivist al Istanbulului, unde au servit cină cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. La ieșirea din restaurant, cei doi îndrăgostiți au sperat că nu vor fi recunoscuți de paparazzi deoarece purtau măști medicinale, și în plus au fost și escortați de bodyguarzi. Însă cu toate acestea jurnaliștii au încercat să le adreseze câteva întrebări, dar fără succes căci actorul și iubita lui au urcat rapid în mașină care îi aștepta în față restaurantului.

ozcan deniz

Ozcan Deniz, surprins alaturi de iubita sa, de Ziua Indragostitilor

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Ozcan Deniz, prima imagine cu noua iubita! Cu cine și-a petrecut îndrăgitul actor Revelionul. De ce vedeta și-a oprit toate comentariile pe Instagram la poză

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Decizie neașteptată în procesul de obținere a custodiei fiului sau, Kuzey, intentat de celebrul Ozcan Deniz împotriva fostei lui soții!

Peste jumătate dintre maşinile rulate importate au fost avariate, iar 20% au kilometrajul modificat

Decizie neașteptată în procesul de obținere a custodiei fiului sau, Kuzey, intentat de celebrul Ozcan Deniz împotriva fostei lui soții!

Ozcan Deniz, prima imagine cu noua iubita! Cu cine și-a petrecut îndrăgitul actor Revelionul. De ce vedeta și-a oprit toate comentariile pe Instagram la poză

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies