Ozcan Deniz, prima imagine cu noua iubita! Cu cine și-a petrecut îndrăgitul actor Revelionul. De ce vedeta și-a oprit toate comentariile pe Instagram la poză

Author: Alice Popescu

Cu cine se iubeste Ozcan Deniz dupa divort

Sursa: Instagram

Ozcan Deniz pare ca si-a refacut viata sentimentala dupa tumultoasa perioada prin care a trecut de la despartirea de sotia lui, Feyza Aktan.

Faimosul actor si cataret de origine turca, Ozcan Deniz care a jucat in cea mai recenta productie "Seni Çok Bekledim", tine prima pagina a presei din Turcia cu viata sa privata.

Ozcan a divortat de fosta sa sotie, Feyza Aktan, procesul fiind unul destul de anevoios din cauza neintelegerilor dintre cei doi si mai ales din cauza bataliei dintre ei pe custodia unicului lor fiu, Kuzey.

Citeste si: Decizie neașteptată în procesul de obținere a custodiei fiului sau, Kuzey, intentat de celebrul Ozcan Deniz împotriva fostei lui soții!

Cine este noua iubita a lui Ozcan Deniz, celebrul actor turc

Presa din Turcia a anunțat in urma cu ceva timp faptul că celebrul actor a pierdut custodia fiului sau, judecătorul a decis că micuțul să rămână în custodia mamei sale, iar decizia a picat că un trăsnet asupra celebrului actor care încă mai speră că va reuși să câștige el procesul.

Özcan Deniz s-a căsătorit cu Feyza Aktan în anul 2018, iar după doar un an de la nuntă, actorul a depus un dosar de divorț.

De câteva luni, celebrul actor a intentat un proces de obținere a custodiei micuțului Kuzey, pretinzând că soția să nu a avut grijă de familia să și de copiii ei și a acționat cu indiferență.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Detalii neașteptate din culisele relației lui Ozcan Deniz cu Samar Dadgar! De când s-ar fi îndrăgostit de fapt celebrul actor de superba creatoare de modă?

Cu cine si-a petrecut Ozcan Deniz Revelionul

Citeste si: Reha Ozcan, actorul care a dat viață profesorului Adil în serialul Doctorul minune, cooptat într-un nou proiect! Iată cât de schimbat este celebrul actor!

In prezent, se pare ca a rasarit soarele si pe strada lui Ozcan Deniz in ce piveste viata lui sentimentala. Astfel, sfarsitul de an 2021 l-a prins in bratele noii sale iubite cu care a mai avut in trecut o relatie de scurta durata. Fericirea lui Ozcan Deniz s-a putut vedea usor in imaginile postate pe Instagram. El si-a petrecut Anul Nou alaturi de designerul iranian Samar Sadgar cu care se iubeste de ceva vreme. Faimosul actor si-a declarat iubirea pe Instagram impartasind imagini cu ei doi pe respectiva retea de socializare.

 

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies