Feyza Aktan, declarații despre soțul ei, Özcan Deniz: „M-a strâns de gât!”. Iată cum s-a apărat actorul

,
Proces

Feyza Aktan, declarații despre soțul ei, Özcan Deniz: „M-a strâns de gât!”. Iată cum s-a apărat actorul

[Sursa foto: Instagram - colaj KANAL D]

Noi detalii în procesul dintre Özcan Deniz și fosta lui soție, Feyta Aktan. Actorul neagă că ar fi abuzat-o pe mama copiilor lui și se apără spunând că vrea doar să-l afecteze în dosarul custodiei cu această declarație mincinoasă.


In articol:

Feyza Aktan , a făcut declarații cutremurătoare despre comportamentului fostului ei soț, Özcan Deniz. Faimosul cântăreț și actor, Özcan Deniz, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru abuzarea mamei fiului său, Feyza Aktan.

Iată cum s-a apărat bărbatul.

Özcan Deniz neagă declarațiile fostei lui soții: „Din moment ce suntem în plin proces de divorț, cred că acuzațiile astea sunt spuse cu alte scopuri”

Özcan Deniz și reclamanta Feyza Aktan, fosta lui soție, au participat la ședința de la Curtea Penală 21 din Istanbul, împreună cu avocații lor. Özcan Deniz, a cărui identitate a fost pusă sub semnul întrebării, a declarat că este absolvent de liceu și are un venit lunar de 20 de mii de lei.

Citeste si: Ozcan Deniz pălmuit de fosta sotie, Feyza Aktan! Ce s-a intamplat recent intre cei doi fosti soti, chiar in prezenta fiului lor!

Proces

Feyza Aktan

[Sursa foto: Instagram Feyza Aktan]

Citeste si: Ozcan Deniz, prima reactie dupa ce s-a scris ca ar fi fost palmuit de fosta sa sotie! Ce s-a intamplat la cea mai recenta infatisare din cadrul procesului de obtinere a custodiei a micutului Kuzey!

Feyza Aktan l-a acuzat pe Özcan Deniz de violență, spunând: „M-a strâns de gât și m-a trântit pe jos”. Özcan Deniz, la rândul lui, s-a

apărat în fața acuzațiilor fostei sale soții.

proces

Özcan Deniz

[Sursa foto: Instagram Özcan Deniz]

„Resping acuzațiile conform cărora am folosit violență împotriva reclamantei. Din moment ce suntem în plin proces de divorț, cred că acuzațiile astea sunt spuse cu alte scopuri. Există un caz de custodie între noi și reclamantă, ea face aceste lucruri pentru a mă pune într-o situație dificilă în dosarul de custodie. Aș dori să ascult martorii care au fost alături de noi în momentul în care a vorbit.

Resping acuzațiile”, a declarat Özcan Deniz. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Celebrul Ozcan Deniz iubeste din nou! Iata CINE este superba femeie de origine iraniana, cu douazeci de ani mai tanara, care i-a furat mintile indragitului actor!

Garda de Mediu anunță că, anual, sub umbrela 'SH', ajung în ţară a mii de tone de deşeuri textile: Au nevoie chiar şi de zeci de ani pentru a se descompune

Motivul incredibil pentru care politista s-a impuscat in cap, ieri dimineata, in gara Strehaia! Terifiant

Ozcan Deniz pălmuit de fosta sotie, Feyza Aktan! Ce s-a intamplat recent intre cei doi fosti soti, chiar in prezenta fiului lor!

Ozcan Deniz, prima reactie dupa ce s-a scris ca ar fi fost palmuit de fosta sa sotie! Ce s-a intamplat la cea mai recenta infatisare din cadrul procesului de obtinere a...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies