CUM arată și cu ce se ocupă Mădălina Pamfile după ce a dispărut din lumina reflectoarelor? Incredibil ce face astăzi concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Amalia Georgescu
Mădălina Pamfile, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Mădălina Pamfile, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, este complet schimbată. Cum arată astăzi și cu ce se ocupă după ce ani buni a dispărut din lumina reflectoarelor?

Mădălina Pamfile este concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, acesta fiind show-ul de televiziune la care vedeta a acceptat să participe după o lungă perioadă în care a stat departe de camerele de luat vederi. Mădălina Pamfile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este complet schimbată, din toate punctele de vedere. Ce face astăzi vedeta și cum arată în prezent?

Transformarea spectaculoasă a Mădălinei Pamfile! Cum arată și cu ce se ocupă astăzi concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Mădălina Pamfile, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, este complet schimbată. Dacă în trecut era mai tot timpul prezentă la evenimentele mondene și era invitată la emisiunile de televiziune, ulterior, Mădălina Pamfile a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se dedice familiei. În perioada în care a lipsit din showbizul autohton, Mădălina Pamfile, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”,  a devenit mamă de două ori, a trecut printr-un divorț, iar acum, aceasta iubește din nou.

Mădălina Pamfile, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, recunoaște că în anii ce au trecut s-a schimbat radical, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Concurenta de la Bravo, ai stil! se declară mult mai matură în prezent, din toate punctele de vedere.

În prezent, Mădălina Pamfile le dedică tot timpul ei celor doi copii, însă este nerăbdătoare să apară din nou la TV, de această dată promovând o imagine complet diferită de cea cu care oamenii erau obișnuiți până în prezent.

Mădălina Pamfile și-a schimbat look-ul, astfel că dacă în trecut opta pentru părul scurt, acum a decis să își lase părul să crească, alegând o tunsoare cu o lungime medie. 

Inclusiv stilul vestimentar al Mădălinei Pamfile este unul complet nou. Dacă atunci când a devenit celebră îmbrăca rochii mulate și foarte scurte, acum, vedeta optează pentru ținute ceva mai sobre. Mădălina Pamfile spune că este adepta stilului elegant, dar alege și ținute casual, în funcție de context.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am acceptat provocarea "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru a-mi pune la încercare aptitudinile stilistice.

După o perioadă lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țin pasul cu moda.”,  spune Madalina Pamfile.

Citeste si: CINE este Mădălina Pamfile, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Mădălina Pamfile iubit. Cine este bărbatul în brațele căruia și-a găsit fericirea concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”?

Când vine vorba despre viața ei personală și despre iubit, Mădălina Pamfile preferă discreția. Cu toate acestea s-a aflat că vedeta iubește din nou după divorț, iar cel care o face fericită pe concurenta de la „Bravo, ai stil!   se pare că este un om de afaceri influent. Cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. 

Citeste si: DESCOPERĂ: CINE este Ruxi Opulenta, concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”? Tot ce trebuie să știi despre ea!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!