Cum arată Mellina de la „Bravo, ai stil!”, nemachiată. Fanii au observat imediat diferența

,
BAS

Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” a uimit pe toată lumea! Cum arată aceasta nemachiată

[Sursa foto: Instagram Bravo, ai Stil]

Mellina este noua concurentă a show-ului fenomen de modă „Bravo, ai stil!” difuzat pe Kanal D. Noua concurentă a venit după ce Ioana Filimon a fost descalificată.


In articol:

Mellina (Mădălina Dumitru) este noua concurentă a show-ului fenomen de modă „Bravo, ai stil!” difuzat pe Kanal D. Noua concurentă a intrat în concurs după ce Ioana Filimon a fost descalificată, și are planuri mari în ceea ce privește parcursul ei în emisiune.

Mellina își propune să impresioneze jurații cu styling-urile ei.

BAS

Mellina este noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”

[Sursa foto: Instagram Mellina]

Cum arată Mellina de la „Bravo, ai stil!” nemachiată

În trecut, Mellina a fost judecată și criticată aspru pentru felul în care arată nemachiată, dar aceasta nu ține cont de gurile rele și este gata să demonstreze că are stil și poate veni cu ținute impecabile.

BAS

Mellina nemachiată

[Sursa foto: Instagram Mellina]
BAS

Mellina nemachiată

[Sursa foto: Instagram Mellina]

Cu toate că acum face parte dintr-un format care pune accentul pe stil și pe un aspect perfect, Mellina a arătat că nu se teme să arate cine este ea cu adevărat, fără strop de machiaj, și că este mulțumită de aspectul ei facial. 

Citeste si: Mesajul Nicoletei Dragne pe Instagram către Ioana Filimon după descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Ai scris greșit!"

Mellina, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”, a venit după ce Ioana Filimon a fost descalificată

Mellina a intrat în competiția „Bravo, ai stil!” după ce Ioana Filimon a fost descalificată.

Anunțul a fost făcut de Ilinca Vandici în timpul ultimei gale.

BAS

Ioana Filimon a fost descalificată de la „Bravo, ai stil!”

[Sursa foto: Instagram Ioana Filimon]

„Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificata și nu mai face parte din competiția noastră.”

, a spus Ilinca Vandici.

Citeste si: Ioana Filimon, prima apariție la TV, după descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities! "Prefer să mă retrag din lumina reflectoarelor și să-mi văd de viața mea!"

Mellina este gata să le arate juraților că este o femeie stilată și este gata să le prezinte ținute cât mai impresionante.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul ca momentul, dar sânii Andei Adam în Gala Bravo, ai stil! Celebrities, au îngenuncheat audiența!

Dana Budeanu trage cu tunul în Vasile Dîncu: 'Asta e preocuparea ministrului Apărării? Cine sunteți dvs, nu vă supărați? Cine sunteți concret?'

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Anunț-soc la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon este eliminată: "Este descalificată și nu mai face parte din competiție!"

Ce a făcut Ioana Filimon după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities! Imagini în premieră cu fosta concurentă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies