Anunț-soc la Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon este eliminată: "Este descalificată și nu mai face parte din competiție!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 14 nov 2021, 08:49

Ilinca Vandici anunta descalificarea si eliminarea Ioanei Filimon

Sursa: Captură KANAL D

Ilinca Vandici a facut un anunt socant in cadrul Galei Bravo, ai stil! Celebrities si anume ca Ioana Filimon este eliminata.

În cadrul Galei cu numărul 10 ce se desfasoara sub denumirea de "În jurul lumii" unde concurentele au pregătit ținute specifice unor popoare, Ilinca Vandici, prezentatoarea fashion reality-show-ului a mai făcut un anunț extrem de surprinzător. Este vorba despre nimeni alta decât Ioana Filimon, una dintre cele mai vocale concurente Bravo, ai stil! Celebrities care a fost descalificata din competiție din cauza nerespectării regulamentului.

Citeste si: Ce a făcut Ioana Filimon după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities! Imagini în premieră cu fosta concurentă

Bravo, ai stil! Celebrities. Ioana Filimon a fost eliminata din competitie

Ilinca Vandici: "Ioana Filimon lipsește. Vă spuneam că la începutul emisiunii că am de făcut un anunț extrem de important. Ei bine, a venit momentul să vă spun că din cauza încălcării regulamentului acestei competiții, cu părere de rău, începând din acest moment Ioana Filimon este descalificata și nu mai face parte din competiția noastră.

Nicio reacție?

Nicoleta Dragne:"Eu știam, nu am cum să mă fac surprinsa."

Viviana Sposub: "Am aflat și noi azi, de fapt, ne-am dat seama, cel puțin eu mi-am dat seama pentru că Ioana venea deseori prima la machiaj și azi a lipsit. Și am presupus că nu mai vine"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

llinca Vandici: "Îmi pare foarte rău, îi doresc mult succes în tot ce face. O să îi simțim lipsa în competiție, însă este clar că zarurle au fost aruncate, iar lucrurile au fost decise. Acesta este regulmentul emisiunii la care toate, fară nicio excepție, vă veți supune și v-ați supus până acum."

Ioana Filimon a fost în centrul atenției în ultima perioada la Bravo, ai stil! Celebrities din cauza unui conflict pe care l-a avut cu Madalina Pamfile.

Cele doua și-au spus replici dure, iar disputa s-a lașat și cu lacrimi din partea Madalinei care a susținut că Ioana a adus în discuție un subiect extrem de sensibil și anume familia ei.

Cine este Ioana Filimon, fosta concuenta "Bravo, ai stil! Celebrities"

Ioana Filimon a făcut cunoștință cu industria modei de la o vârstă fragedă, mai exact din adolescență. La doar 16 ani, aceasta a făcut primii pași în modelling, mărturisind că s-a îndreptat spre acest domeniu din pură curiozitate.

Citeste si: Ilinca Vandici, anunt de ultima ora in cadrul Galei Bravo, ai stil! Celebrities: "Voi avea de facut un anunt foarte important!"

Ioana Filimon a participat de-a lungul timpului la mai multe competiții locale și naționale de modă și a reușit să câștige două titluri de Miss. Primul titlu important l-a câștigat în 2016, atunci când a fost desemnată Miss România, iar în anul 2018, Ioana Filimon de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a câștigat  Miss Global Model of the World. Cele două titluri de Miss câștigate

i-au adus popularitate Ioanei Filimon, acesta fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Ioana Filimon, concurenta de la  „Bravo, ai stil! Celebrities”  sezonul 7, este pasionată de modă, însă puțini știu că, la bază, aceasta a studiat Inginerie şi Protecţia Mediului. Cu toate acestea, după ce a devenit cunoscută în România, vedeta nu a profesat în domeniul pentru care s-a pregătit, ci s-a axat mai mult pe ceea ce ține de televiziune, modă și fashion.

Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase. Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil "cu clasă". Îmi este teamă să pierd, dar mă motivează competiția și voi da tot ce pot că să impresionez juriul și telespectatorii", spunea Ioana Filimon la inceputul competitiei.