Mellina


In articol:

Cine e Mellina, concurenta de la "Bravo, ai stil ! Celebrities"

Mellina este cunoscuta publicului că un artist complet, fiind cântăreață, compozitor, producător și textier. Cunoscuta pentru hitul “Poza de album” featuring Vescan, care s-a bucurat de peste 70 de milioane de vizionari pe YouTube , și pentru colaborările cu Edward Sanda, Andrei Stefanescu, Nosfezila, Mihai Chitu, Kamara, frumoasa șatenă a iubit încă din copilărie lumina reflectoarelor. A început să danseze de când avea  5 ani, pasiune pe care a urmat-o până la 23 de ani, moment în care s-a apucat de muzica. În adolescenta a dansat în trupa Alb Negru şi de-a lungul timpului a compus piese pentru artişti precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara.

"Mi-am dorit să intru în competiția Bravo, ai stil! Celebrities tocmai pentru că este o provocare,  ceva cu totul nou pentru mine.  Referitor la ceea de mă caracterizează că stil,  nu am pus niciodată preț pe accesorizarea hainelor, în general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru că prefer să îi cheltui pe experiențe și sunt, cumva, în minus, în aceasta zona a modei. Am venit la Bravo, ai stil! Celebrities că să învăț, să evoluez. Doresc să cresc și să bucur oamenii de acasă", a declarat Mellina, noua concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

Citeste si: Ioana Filimon, adevărul despre descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Toată lumea a spus că aș fi fost descalificată pentru că aș fi jignit pe cineva!"

Date biografice Mellina

Vârstă
Înălțime
Greutate

 

Galerie FOTO. Ce imagini postează Nicoleta Dragne pe Instagram

mellina bravo ai stil imagini

mellina bravo ai stil poza

Călătoria stilistica a concurentelor de la "Bravo, ai stil! Celebrities" continua în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbăta, de la 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Prima declarație a Mellinei după ce a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities

Fotografii cu Mellina

Cookies