Mellina este pregătită pentru o luptă stilistică de excepție și să cucerească publicul "Bravo, ai stil! Celebrities", cu ținute cât mai îndrăznețe și creative.

Cine e Mellina, concurenta de la "Bravo, ai stil ! Celebrities"

Mellina este cunoscuta publicului că un artist complet, fiind cântăreață, compozitor, producător și textier. Cunoscuta pentru hitul “Poza de album” featuring Vescan, care s-a bucurat de peste 70 de milioane de vizionari pe YouTube , și pentru colaborările cu Edward Sanda, Andrei Stefanescu, Nosfezila, Mihai Chitu, Kamara, frumoasa șatenă a iubit încă din copilărie lumina reflectoarelor. A început să danseze de când avea  5 ani, pasiune pe care a urmat-o până la 23 de ani, moment în care s-a apucat de muzica. În adolescenta a dansat în trupa Alb Negru şi de-a lungul timpului a compus piese pentru artişti precum Mira, Alina Eremia, Lora sau Kamara.

"Mi-am dorit să intru în competiția Bravo, ai stil! Celebrities tocmai pentru că este o provocare,  ceva cu totul nou pentru mine.  Referitor la ceea de mă caracterizează că stil,  nu am pus niciodată preț pe accesorizarea hainelor, în general nu mi-am cheltuit banii pe haine, pentru că prefer să îi cheltui pe experiențe și sunt, cumva, în minus, în aceasta zona a modei. Am venit la Bravo, ai stil! Celebrities că să învăț, să evoluez. Doresc să cresc și să bucur oamenii de acasă", a declarat Mellina, noua concurenta de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

Citeste si: Ioana Filimon, adevărul despre descalificarea de la Bravo, ai stil! Celebrities: "Toată lumea a spus că aș fi fost descalificată pentru că aș fi jignit pe cineva!"

Date biografice Mellina

Vârstă
Înălțime
Greutate

 

Galerie FOTO. Ce imagini postează Nicoleta Dragne pe Instagram

Călătoria stilistica a concurentelor de la "Bravo, ai stil! Celebrities" continua în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, și în fiecare sâmbăta, de la 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Prima declarație a Mellinei după ce a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities